Change we can

Da har jeg byttet plattform! Fra nå av blir Tullefrans å finne HER, og jeg håper da at noen vil følge med meg videre! Jeg har tross alt store planer om en bedre blogg, mer moro og bedre bilder fremover. Man ønsker seg jo ikke objektiv til jul for ingenting (Hei, Håkon).Denne andre søndagen i advent byr på jobbing for min del, dog med hundre prosent overtidsbetalt, noe som kommer godt med i disse jeg-vil-gjerne-ha-ganske-stor-julepynt-over-alt-fordi-jeg-synes-det-er-finere-tider.

Nå venter kaffen, Sigridkosen og mangoen på meg før jeg farer avgårde med salg i blikket. Kanskje jeg til og med unner meg noen opptak av Nissene over skog og hei fra Get-boksen! Slik kan man tross alt gjøre når man er alene.

Riktig god andre søndag i advent, og følg meg gjerne HITOVER!

Én kommentar

Ida Talette

04.des.2011 kl.14:10

Wiii, spennende :) Haha, har nok svelget en ting eller to som Skippy har vært bortpå jeg også :P Sjarm :) Goood dag på jobb!

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

25, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv og kattene Else og Sigrid på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet på Lørenskog. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte.

Kategorier

Arkiv

hits