Nyttårsforsetter på denne tiden av året

Avtaler er til for å holdes, løftebrudd er tegn på karaktersvikt og løgn er den feiges utvei. Det finnes mange måter å si det på!

Jeg har i alle fall mitt på det tørre, og nyttårsforsettet fra i fjor (Det ene forsettet jeg hadde - man kjenner da seg selv) er fullbyrdet med glans! I dag skriver vi første desember på kalenderen, og jeg er ferdig med alle julegavene!

I år gikk jeg for en litt enkel og retro variant med gjennvinnbart gråpapir og sterke farger. Det er sprøtt å tenke på hvor fort tiden mot jul har gått! Det er jo tross alt ikke lenge siden jeg prøvde bikini med avsky i blikket, og bestemte meg for å kun spise bær til kvelds. 

I og med at vi skal feire julaften her hos oss i år, trenger jeg ikke bekymre meg for å måtte frakte pakkene trygt avgårde uten at lapper, glitter og kanelstenger blandes til et salig kaos, og far risikerer å få duftlys tiltenkt mor. Slike bekymringer går det faktisk an å ha!

Det å skulle arrangere sin første jul er allerede en nervepirrende opplevelse, og spørsmålene er mange. jeg bake sju slag? Blir svoren sprø og sausen perfekt? Bør jeg sende ut nabovarsel? Får vi i det hele tatt plass? Det er godt å vite at det er min egen, kjære og folkelige (derav tankene om nabovarsel) familie som kommer, og alt i alt tror jeg det kommer til å gå strålende. Bortsett fra det med plassen, kanskje. Det er vanskelig å planlegge seg frem til større stue tross alt.

Etter en skikkelig sjau i dag ser stua igjen presentabel ut, og vi kan roe oss ned med Nisser over skog og hei. Jeg har også blitt sittende en del foran Mac-skjermen og fundert videre på dette med bloggen. Kanskje skal jeg bytte plattform og starte litt på nytt? Jeg har tross alt holdt meg her i noen år nå, og hadde trengt en forandring. I samme slengen vurderer jeg å ønske meg et godt redigeringsprogram til jul (Hei, Håkon) slik at jeg kan gjøre noe med alle ideene og tankene som svirrer rundt i hodet. Disse bekymringene, altså. Kast dem bakom din rygg og gled deg over adventstiden!
4 kommentarer

Kristoffer

02.des.2011 kl.00:19

Kreativt Maren! Veldig i din ånd. Enkelt, men likevel stilig! ;) Jeg hadde håpa på en juleverksted-kveld snart jeg da.....kanskje med minimalt verksted og masse jul (alkohol) :P

Tullefrans

02.des.2011 kl.00:39

Du er alltid velkommen, Krille! Neste helg har jeg jobbfri og store planer om kreativitet og julehygge :)

Hvite tulipaner

03.des.2011 kl.10:00

Veldig fint og kreativt! Heldig du som er ferdig med julegavene. Har igjen noen få jeg da.

Morro å arrangere juleselskap for familien da, det blir nok bra!

Stemmer ja for platformbytte jeg:)

Ha en super helg!

Klem E

06.des.2011 kl.09:54

Plattformbytte kan være ok i de fleste sammenhenger, Ser jo at kreativiteten din bare blomstrer mer og mer og du er flink til å bruke den. Ellers så gleder vi oss veldig til å tilbringe julaften i det hyggelige hjemmet deres. Plassmangel bryr vi oss ikke om, vi kan jo bare spre oss i flere rom:-)) Lykke til vennen.

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

25, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv og kattene Else og Sigrid på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet på Lørenskog. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte.

Kategorier

Arkiv

hits