Velkommen skal du være!

Jeg elsker å ha gjester på beøk. Å kunne ordne, stelle, pynte hjem og meg selv og varte opp med god mat og dertil stemning. Denne helgen er intet unntak!

I og med at vi akkurat har fått på plass nytt salongbord og ny mediabenk var det stas å kunne dekke til fest i nye omgivelser. 

Vi valgte å gå for en mediabenk som var større enn tidligere, samt et salongbord som var betraktelig mindre. Mitt mantra om at man aldri kan få nok oppbevaringsplass holder tross alt stand, og jeg skulle gjerne hatt skuffer herifra til himmelen om jeg kunne. 

Da gjestene kom hadde vi gjort i stand til en svært spontan spansk aften, og det hele ble tatt godt imot. Håkon hadde til og med laget en quiz som ble presentert med desserten, der førstepremien var flaxlodd og trøstepremien var en krembanan. Det ble krembanan for mitt vedkommende, og det har jeg egentlig ikke kommet over ennå - dårlig taper som jeg er..!

Menyen (Les: Cava, chili con carne og syrlig fruktsalat) var vellykket, og gjestene ble værende til frokost. Det er også ganske herlig med besøk når gjestene våkner først og lager kaffe til vertskapet!

Nå har vi noen timer til rådighet før neste pulje med middagsgjester kommer på besøk, og jeg benytter anledningen til å slenge inn et lite blogginnlegg, samt besøke alle de flotte bloggerne jeg følger. Det er faktisk blitt obligatorisk søndagskos for meg! Årets første julemiddag er på tampen, ribba står i ovnen og jeg nyter det. Klokken sju ringer det på igjen, og jeg gleder meg!

Fortsatt god søndag til alle som måtte stikke innom! Velkommen skal du være!

7 kommentarer

m. hardy

13.nov.2011 kl.18:49

Jeg er også veldig glad i å få besøk!!

Så koseli innlegg med fine bilder!

Vil også takke for din gode hilsen!

Både oppmuntrende og varm, tusen takk :)

klem m

Inger Kristine

13.nov.2011 kl.20:37

Agresivo Alejandro - fantastisk! Chili con carne er skikkelig høstmat.

Og så stilig med menyen på bordet!

Helene

13.nov.2011 kl.21:53

Hvor har du kjøpt stuebordet? Kjempefint :)

Tullefrans

13.nov.2011 kl.22:36

Helene; Både salongbordet og mediabenken er fra A-Møbler :)

Helene

14.nov.2011 kl.20:12

Takk :)

Siv Annette

14.nov.2011 kl.23:27

Åh, som jeg skulle ønske at du var min nabo som jeg bare kunne spankulere over til på en spansk aften! Gratulerer med ny mediebenk og salongbord, begge deler var fine! Jeg lever etter samme prinsipp som deg, man får virkelig aldri nok oppbevaringsplass. Og med våre 29kvadrat, kan du tro det er fylt med kurver og alskens alternativ oppbevaring ;) Ha ei fin uke! :)

Hjerterdam

21.nov.2011 kl.21:42

Mysigt! Du er nok ei god vertinne! :)

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

25, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv og kattene Else og Sigrid på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet på Lørenskog. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte.

Kategorier

Arkiv

hits