Gje meg puffen din, ven

Endelig har jeg fått meg strikkepuff! Etter å ha siklet på den på jobben helt siden den ankom i sommer har den endelig blitt min. Kanskje ikke så rart i og med at ingen vil kjøpe en puff full av sikkel

Den ble i alle fall umiddelbart populær hjemme!

Det er noe med firbeinte og nye, myke ting. Sigrid er eksempelvis fortsatt kjempebegeistret for nyvasket sengetøy, og graver ut huler hun kan bli værende i i timevis.

Det tok litt tid før Else turte å gå helt opp på puffen, så hun ble stående en stund for å lene seg og klemme på den. Vi har i grunn ganske lik smak jeg og kattene! Når jeg har en stresset dag på jobben gjemmer jeg meg bort i et hjørne og klemmer litt på lammeskinnene.

I og med at strikkepuffen ble så godt mottatt burde jeg nesten vurdere å kjøpe én til. Den er tross alt ikke stor nok til begge to!

I morgen henter vi vårt nye salongbord og nye TV-benk, og da kommer stua til å bli så fiiin så fin! Da blir vi nok liggende og rulle på våre nye møbler hele kvelden kjenner jeg oss rett.Livet er herlig!

4 kommentarer

VIB3K3

09.nov.2011 kl.23:19

Hehehe... Så søte puser... Her er kattene fornøyde bare det kommer en ny papask i hus...

Gratulerer med ny puff,den var fin fin..

Klem.

Hvite tulipaner

10.nov.2011 kl.07:50

Haha, som de kosa seg da:)

Grattis med puffen, kjempefin!

Gleder meg til å se flere bilder fra stua deres!

Klem E

Ida Talette

10.nov.2011 kl.09:51

Awwww, så nydelige :) Både puffen og kattene :) Gøy med nye møbler også!! Gooood torsdag :)

AM

10.nov.2011 kl.14:11

Hihi, de er så søte! :) Soverommet deres ble forresten skikkelig stilig og fint! Flink er du (dere)! :)

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

25, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv og kattene Else og Sigrid på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet på Lørenskog. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte.

Kategorier

Arkiv

hits