Utfordringer på soverommet

Det er ikke så inni hampen lenge siden soverommet vårt ble erklært (nesten) ferdig etter å ha byttet gulv to ganger i løpet av ett år, samt revet garderobeskapet vi pusset opp ved innflytting. Veien blir jo som kjent til mens man går!

Svart, hvitt, oransje og gult - Jeg liker energien jeg får her!

Veggmerket fra Ferm Living og den tøffe sykkelvasen ble kjøpt i Danmark i sommer. Jeg blir glad av dem, og det finnes vel ikke noe bedre enn å våkne opp i et rom man blir glad av! Ingen snev av morgengrettenhet her i gården, altså.

Når kameraet kommer opp er Sigrid alltid en ypperlig modell. Hun har faktisk aldri vært i vinduskarmen før, nettopp fordi den ikke er blitt fotografert. Sigrid er aldri så sjarmerende, deilig og veslevoksen som når det er et fotoapparat i nærheten. Et øyeblikk latet hun faktisk som om hun jaktet på fuglen til venstre på persiennen - kun spill for galleriet så klart!

Bøkene mine har fått hedersplassen rett overfor senga, og jeg har alltid minst to bøker "i bruk" samtidig. I skrivende stund er det faktisk hele tre! Én til ledige stunder på jobben, én på senga og én på.... *kremt* ...toalettet. 

Siden begge kattene sover med oss store deler av natta har de fått markert sine faste plasser med nyinnkjøpt teip fra Roma. Sigrid sover mellom beina mine, og Else sover mellom hodeputa og sengestammen. På bildet ovenfor skulle det dermed egentlig stå "Else", men jeg klarte ikke å lage S med teip, merkelig nok.

Oppbevaring er gull! Etter at jeg fikk meg mitt eget hjem har jeg satt større pris på oppbevaringsplasser enn venstrearmen min. Jeg får aldri nok, og disse klassiske IKEA-eskene er en selvskreven gjest i Billy-hyllene.

Nattbordlampene går under navnet Retro og er fra jobben. I mine øyne er disse faktisk minst like fine som en hvilken som helst Jielde, selv om jeg selvsagt ikke ville sagt nei takk til en slik en også. Lampene finnes i svart og hvitt, men drømmen er selvsagt noe lignende i oransje. DET hadde lyst opp rommet ytterligere både i bokstavelig og overført betydning!Dett var dett! Vårt soverom, vår modellkatt og mitt bidrag til NIBs soveromutfordring helt i siste liten.

God natt!

3 kommentarer

Hjerterdam

08.nov.2011 kl.11:04

Utrolig stilig soverom! Veggklistremerkene var kukule! Fint med modellkatter når man trenger dem egentlig! Lykke til i konkurransen!

Marthe

08.nov.2011 kl.22:09

Halloooo min kjære, flotte due!

Tror du jeg blir glad når kommentarer fra deg spretter inn nesten før jeg får trykket på "publiser"-knappen! Du er så fin!! Og jeg savner deg veldig.. Da er det godt å få en snikktitt inn i livet ditt via bloggen din. Og det må jeg bare få sagt først som sist; denne bloggen her, den er så innmari bra! Du ligner mye på Cecilie sin blogg i stilen synes jeg, og jeg savner virkelig Cecilie sin blogg. Men det hjelper masse at vi har en Tullefrans i blogglandia:) Må du aldri forlate oss!!

Og tenk, snart er det sommer og strynefestival! Jeg digger positiviteten din!!

Mange klemmer og krokfingre fra Teigen - yours foreva!

Hvite tulipaner

09.nov.2011 kl.21:22

Soverommet deres er såå fint! Elsker fargene og detaljene, ja alt! Og nydelige Sigrid da<3

Du skriver alltid så fine ting til meg, jeg blir nesten litt forlegen eller hva det nå heter. Jeg synes jo ikke vi har det så veldig spennende her hos oss, det er bare sånn vi vil ha det og liker det, og det at andre også liker det og blir inspirert er jo litt morro da. Jeg blir rett og slett rørt:)

Klemmer fra E

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

25, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv og kattene Else og Sigrid på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet på Lørenskog. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte.

Kategorier

Arkiv

hits