Hummer, kanari, pizza og lammesteik

Guri, som tida flyr! Jeg jobber som en helt om dagen, og trener likeså! Jeg har faktisk vært så aktiv på treningsfronten i det siste at resepsjonisten er på fornavn og jeg investerte i trange treningsbukser fremfor nye øredobber. Tenke seg til! Trange treningsbukser, da du! 

Når man er såpass ivrig er det deilig å kunne slappe av litt når det virkelig gjelder, og ingen kan protestere på at det er nettopp dét helgen har bestått i. Jeg har bare spist, slappet av, spist, kost meg, spist og sovet litt. Herlig!Jeg er mett! Likevel er det alltid plass til en gladkaffe, så jeg koser meg litt til. I morgen skal jeg tross alt jobbe fra 08:00 til 21:30, så energien er så sårt ønsket.

Håper alle har hatt en like goood helg som jeg! 
Nevnte jeg forresten at julebrusen er kommet i butikkhyllene? Det har den. Mmmmm. 

4 kommentarer

Mamsen

31.okt.2011 kl.18:39

For noen fantastiske bilder tullefrans, blir sulten og inspiret av å se på. Dere har evnen til å kose dere når muligheten byr seg.

Søstra

02.nov.2011 kl.20:10

Invitér meg på det der en dag'a!

Siv Annette

02.nov.2011 kl.23:19

Åååh, nam! Jeg er egentlig mett, men den pizzaen -tilådøfor! Kanskje du vil dele oppskriften med dine lesere? Pliiiiis?:)

Hvite tulipaner

03.nov.2011 kl.22:14

Mmm, jeg er en stor matmons, så disse bildene ga meg veldig vann i munnen! Blir hjemmelaga pizza på oss i morgen, glær mæ allerede kjenner jeg:)

Fin header btw!

God helg og kos deg!

Klem E

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

25, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv og kattene Else og Sigrid på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet på Lørenskog. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte.

Kategorier

Arkiv

hits