Å tviholde

Jeg bor fem minutter fra bussstoppet jeg bruker. Likevel måtte Håkon kjøre meg til bussen tidlig en morgen siden det blåste og regnet så fælt at jeg nesten mistet skoene. Så jeg tviholder! Både på skoene og på sommeren, og grønt er sommer for meg.

Ny planter måtte i hus, og teipen som ble kjøpt i Roma måtte testes ut. Jeg er litt sent ute med å kaste meg på teiptrenden, men det får gå. Å være trendy er vel ikke det jeg er mest kjent for. Med nye planter kommer flere endringer, og plutselig var hele stua støvtørket og pen, og hyllene hadde fått ny dekor på et blunk. Jeg får stadig mer sansen for svart, faktisk.Da er alt klart til helgens besøk, med unntak av badet, soverommet, gjesterommet og gangen. Når jeg tenker etter er det virkelig på sin plass at jeg har fri i dag!

Når jula er på plass på jobben er det godt å kunne sette seg tilbake i et litt rolig hjørne i heimen. Den nye, hvite ulveputa er fra Home & Cottage, forøvrig. 

Og med dette ønsker jeg alle en riktig god torsdag! Snart er det helg, og jeg kommer til å tviholde på den.

5 kommentarer

thinktank

20.okt.2011 kl.12:35

Halloooo fine frøken, og HAHAHA, hva slags navn er det på blomsten din!?? Hjelpe seg, fikk jo nesten lunsjen i halsen her da jeg fikk servert det siste bildet ditt her.. nice;)

Jeg liker så innmari godt leiligheten deres, du er en mester i å gjøre det både tøft, fint og hjemmekoselig- alt på en gang. Og vet du hva; jeg har også blitt mer og mer glad i det svarte og det grafiske. Hjelpe seg, det trodde jeg aldri jeg skulle si.

God helg, når den tid kommer! Kos dere med besøk! Og tvihold på gleden, kosen og folka rundt deg:)

Mange klemmer fra Stryn

annikken

20.okt.2011 kl.16:30

HVOR har du kjøpt den blomsten med det navnet??! JEg vil ha;)

Glad i svart jeg og. Det skaper fine kontraster til alt det andre!! Håper besøket var bra:)

VIB3K3

20.okt.2011 kl.17:08

Hahahaha... La ikke merke til Herre kastet bare blikke på Anus... Men i herrensnavn hvem kaller blomsten sin for herreanus.. hahaha... Je dauer....

Jeg likte det svarte før,men merker jeg gradevis kommer mere over på hvitt,sink og grått... vet ikke hvorfor,det har bare blitt sånn...

Klem...

Hvite tulipaner

24.okt.2011 kl.14:46

Haha, tøff plante med et tøft navn!

Grønt er skjønt, liker det mer og mer jeg også.

Blæh, ser ikke frem til å komme hjem til vinteren, jeg tviholder på sommeren jeg også, selv om her er det unødvendig å tviholde, bare nyte egentlig:)

Fin mandag til deg!

Klem E

Hjerterdam

25.okt.2011 kl.20:55

Så kult med blikkboks som potte! Håper du koste deg med ulveputa i kroken i helga! ;)

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

25, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv og kattene Else og Sigrid på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet på Lørenskog. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte.

Kategorier

Arkiv

hits