Den svenske romansen

En mørk og stormfull aften denne uken klarte jeg å lure med meg Håkon på IKEA. Vi fikk jo så å si en helt ny gang da baderomsprosjektet pågikk, og jeg fikk det for meg at alt vi manglet til denne var ei hylle. Ei hylle ble til tre, og før vi var kommet til kassen hadde et skoskap, lassevis med rammer, to planter og en magnettavle på mystisk vis havnet i vogna. Det er en grunn til at jeg må lure med meg Håkon på IKEA, nemlig!

I og med at vi har hatt ferie også denne uka var det ingenting som stoppet oss fra å montere og skru frem til halv fire natt til i går, og i dag har jeg kost meg med å finne frem gamle og printe ut nye bilder som kunne live opp inngangspartiet. Else og Sigrid har eksempelvis fått selskap av min kjære barndomskatt (skatt), Tom Herman.Shitt pomfritt, IKEA kan sakene sine! Jeg ble superfornøyd med resultatet, selv om en av kurvene vi kjøpte (som jeg glemte å nevne ovenfor) ikke passet inn der den var tiltenkt. Ny kattekurv it is!

Magnettavlen måtte jeg smiske, trikse og flørte meg til, siden Håkon ikke ble like begeistret som meg da han så den i butikken. Til slutt måtte vi inngå et kompromiss; jeg får magnettavle og Håkon får integrert kjøleskap på det nye kjøkkenet. Jeg ga faktisk opp håpet om et Smeg-skap for denne tavlen. Og jeg angrer ikke!Gangen mangler kun et speil før den nå er ferdig. Og ikke nok med det! Vi har også fått somlet oss til å henge opp veggklistremerket fra Ferm Living som ble kjøpt på Danmarksturen i sommer. Soverommet er dermed som komplett å regne.

Selv om Norge fikk en bulk og Italia fikk en brett er jeg blid som ei sol!Nå kan helgen med påfølgende lørdagsgjester bare komme. Jeg håper den blir like fin for deg som jeg vet den blir for meg! 

10 kommentarer

m&m- når livet sviker

07.okt.2011 kl.20:27

søt katt. Digger profilbildet dit.. pingviin:)

Kine

07.okt.2011 kl.20:31

Kul blogg og fine bilder :)

Blir glad for komentar tilbake :D

Ida Talette

07.okt.2011 kl.21:13

I love your style, woman!! Prøvde å lure med meg mannen til IKEA i ferien jeg også, men han sneik seg unna.... Prøver igjen neste uke :) Hihi. Hvor er den supersøte ugla i gangen din fra? Veggklistremerket var utrolig fint!!! Et sånt et kunne gjort seg her i gården også. Skal vise det til Steinis etterpå, han er en sucker for kart :) God helg til deg også, søteste!

VIB3K3

07.okt.2011 kl.21:24

WOW.... Super flott... Må si jeg likte uglene veldig godt ;) Her er det Kjælegrisen som prøver å få med meg på IKEA,men jeg orker ikke :p Men må snart krype til korse... Må ha noen små ting...

Klem..

Barbro

07.okt.2011 kl.23:47

Så flott dere har fått det! Man går absolutt ikke tomhendt fra Ikea, hi, hi:-)

Men må jo si at her var mange gode kjøp. Fikk lyst på en tur på Ikea selv...

Mamsen

09.okt.2011 kl.10:41

Kjempeflott.

Inger Kristine

09.okt.2011 kl.11:59

Fantastisk stilig med det kartet! Jeg vil også ha!!

Katrines hjerterom

10.okt.2011 kl.23:15

Fine fine fransen, hjelpemeg så fint dere har det!! Gubban, her er det bare å suge til seg all inspirasjon! for inspirert, det blir jeg!! :)

All cred til deg som gir opp Smegkjøleskapet, det skal en sterk kvinne til for å gjøre det :) men så har du en fin magnettavle også da :)

Du, takk for alle fine spor du legger igjen hos meg! Jeg liker deg!

Siv Annette

12.okt.2011 kl.23:12

Jeg føler jeg ikke kan få si det nok, SÅ utrolig fint du gjør det! Jeg måtte tilogmed lagre bildet av gangen i "inspirasjons"mappa mi, for så utrolig inspirert blir jeg! (Håper det går greit, forresten? En klok sjef sa til meg en gang at det er enklere å få tilgivelse enn tillatelse ;) Det kartet var utrolig fint! Dag elsker kart, så et lignende kommer nok opp på våre vegger en gang når vi får hus, bare med farger, for han er virkelig en geografinøørd ;)

Hvite tulipaner

24.okt.2011 kl.14:40

Menn og Ikea....hva kan jeg si?!

Du og du så fint det ble! Og heldige katten;)

Verdenskartet passet så godt inn, I like!

Klem E

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

25, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv og kattene Else og Sigrid på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet på Lørenskog. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte.

Kategorier

Arkiv

hits