I love you, tomorrow

You`re only a day away! Og ikke det engang. Nå legger jeg meg nemlig, siden flyet mitt går 08:40 i morgen. Jeg skal på tur med min søster, og kofferten er pakket full av sommerlige effekter.

Nå kom jeg på at jeg ikke vet hvor solbrillene mine er! Jeg vil ikke røpe destinasjonen før etter at jeg er kommet hjem over helgen, men jeg kan si såpass at lavkarbolivsstilen kommer til å gå åt skogen!

 

5 kommentarer

Hvite tulipaner

29.sep.2011 kl.07:18

God tur min venn!

Håper du får en fortreffelig tur og koser deg masse! Lavkarbo fortsetter du bare på når du kommer hjem igjen. Viktig med litt kos innimellom:)

Stor klem

Hjerterdam

30.sep.2011 kl.13:59

Heldiggris! Håper du koser deg massemasse på tur! :D

Ida Talette

30.sep.2011 kl.17:55

Digg :D God tur, hvor du nå enn skal :) Skal mannen pusse opp mens du er på tur? ;)

linda

30.sep.2011 kl.21:30

Kos deg så mye :-)

VIB3K3

01.okt.2011 kl.11:58

OiOiOi,spennende... God tur og kos deg masse...

Jeg ligger hjemme og har sofa-vakt.. En liten forkjølelse som innebærer,vond hals,nysing og tett nese har inntatt meg... Men klager ikke. Koser med med 3 katter og en kjælegris som kom hjem med en full pose med snop igår..

Klem,

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

25, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv og kattene Else og Sigrid på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet på Lørenskog. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte.

Kategorier

Arkiv

hits