Else in the sky with diamonds

Jeg klarte ikke å dy meg da lønna kom inn på konto nylig. To saueskinnsfeller, tre lyse puter og ei matte ble med meg hjem etter endt arbeidsdag. Alt med tanke på vår "nye" balkong, selvsagt!

Jeg kan bare tenke meg hvor mykt og godt det er å ligge på pels når man til og med har pels selv! Snakker vi dobbel dose velvære?

Pelskledd eller ei - sofabenken ble i alle fall utrolig herlig å sitte på, og høststemningen har overtatt litt etter grillsesongens marineblå nyanser.

En dus og fin ullmatte får varme føtter på vei inn eller ut, og siden matta lukter litt fjøs (noe ull ofte gjør) fallt den også raskt i smak hos våre firbente. Jobben som modell ble imidlertid ikke tatt alvorlig, og dette ble det eneste bildet der katten ikke er en usammenhengende og diffus tåke av labber, værhår og snute all over the place.


Og til dere som lurte på hvordan Håkon reagerte da han kom hjem; han ble glad, stolt og beundrende på en og samme tid! Han sa til og med at det så skikkelig proffesjonelt ut! Det tar jeg som en knallkompliment fra handyhunken. Vi har til og med fått et luksusproblem på grunn av mine bedrifter.

I uke 40 har vi ei uke ferie, og planen var i utgangspunktet å beise balkonggulvet. Hva i alle dager skal vi ta oss til nå? Kanskje vi bare skal sitte ute, nippe til rødvin og legge planer for oppussing av kjøkkenet. Ja, jeg sa det, Håkon, og jeg mener det. Skal vi pusse opp kjøkkenet snart? Det kribler i prosjektfingrene!

5 kommentarer

Ida Talette

21.sep.2011 kl.11:10

Innkjøp av pyntegjenstander var heeeelt på sin plass, så flink som du har vært :) Uteplassen deres er bygd inn, sant? Er det lov å spørre hvor den fine matta på gulvet er fra? Hihi, gode resultater gir blod på tann, ja :) Ekstra gøy når man gjør den harde jobben selv. Dere kan jo eventuelt slappe av i ferien også, da, bare nevner det, liksom. Tips fra en latsabb til et rivjern ;)

Mamsen

21.sep.2011 kl.19:23

Kjempeflott..Din efektivitet smitter. Pappa og jeg drar å kjøper maling i morgen og starter selv med kjøkkeninnredningen..NÅ skal den bli hvit. Fikk dette tipset av en av gjestene som var her lørdag. De hadde gjort det samme på Eikeinnredning å det ble kjempefint. Krysser fingrene og går på med stor iver..

Hjerterdam

22.sep.2011 kl.16:51

Du er så flink, ikke rart at Håkon og Else er fornøyde med deg! Det så kjempefint ut i alle fall! :) Du kan gjerne komme hit og ordne litt, hvis du ikke har noe å gjøre i høstferien...

VIB3K3

22.sep.2011 kl.18:37

Herlig...Skjønner godt at Else Liker seg der... Kjør på sier jeg bare. Vi har fått på ei kran og ett rør til på badet oppe,så nå skal vaskemarskinen flyttes opp. Og badet nede skal faktisk snart snus på hodet.. Men det beste av alt.. jeg skal få VASKEROM :D Overlykkelig...

Klem,...

Hvite tulipaner

25.sep.2011 kl.22:01

Godt å høre at mannen var fornøyd med balkonggulvet:)

Stemmer for kjøkkenoppussing jeg, så vi får se flere fine etterbilder:)

Fant frem malekosten i dag jeg da, etter en lang pause på ca 3 mnd. Fikk litt nok en stund, men nå er det på`n igjen. Må liksom ha prosjekter hele tiden, rart det der, hehe.

Skal du ikke strikke puff selv forresten? Det gjør du lett på en kveld!

Ha en fin ny uke!

Klem E

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

25, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv og kattene Else og Sigrid på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet på Lørenskog. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte.

Kategorier

Arkiv

hits