Surprise!

Denne helga skulle egentlig vært brukt på dugnadsarbeid på hytta i Telemark. Problemer med kattepassere gjorde det imidlertid ikke slikt, og jeg var temmelig nedtrykt da Håkon for avgårde, mens jeg hadde en temmelig ensom helg i vente - uten en eneste plan. Det kan selvsagt være deilig med slike helger, men ikke når planene var klare og forventningene store!

Da har man i det minste en gylden anledning til å gjøre noe man ellers ikke har hatt tid til, og som sagt, så gjort!

Jeg plukket ut terassebeis, utstyr og god kaffe på butikken, kappet og fikk på plass en manglende list (pluss i handyboka mi) og bar meg skakk på digert bord og treseters sittebenk. Jeg banna litt også, spesielt under bæringa.

Men jentene fikser biffen! Valget fallt på Naturgrå siden Neverhvit ikke var å oppdrive, og jeg ble umiddelbart fornøyd med fargen! Jeg var ikke så fornøyd med å komme på hyllene først etter at jeg hadde malt meg et godt stykke inn mot veggen. Da måtte jeg ligge som en potetsekk på en krakk, og strekke meg som en annen gummistrikk for å rekke frem med kosten og kjøkkenhåndkledet. Men det gikk!

Allsang (alene) hører med under slike prosjekter, da jeg tross alt brukte en hel lørdag på dette. Jeg har følelsen av at enkelte naboer overhørte dette. Det er alltid like festlig å synge høyt på alle tiders blinkskudd i en halvtimes tid, før jeg plutselig blir avbrutt av et diskret *host* fra en etasje opp eller ned.

Resultatet ble i alle fall bra! Jeg bar meg skakk i dag igjen, men fikk møblene ut og på plass. Naturgrå var tydeligvis midt i blinken - både på gulv og hjemmesnekrede hyller.

Det er ikke ofte jeg lyver, men i går kveld måtte jeg ty til en liten hvit en. Da jeg la siste finish på gulvet fikk jeg en etterlengtet melding fra Håkon som etterlyste tilstandsrapport. At jeg satt i sofaen med Else på fanget og så på Skal vi Danse var ikke sant. Han har nemlig ingen anelse om dette prosjektet, og kommer forhåpentligvis til å bli overrasket når han kommer hjem om et par timers tid!Overraskelser er gøy. Det er også gøy å kunne føre opp et par ekstra ting på livserfaringslista, hvertfall når det går så bra som dette!

Fortsatt god søndag til alle som måtte titte innom!

10 kommentarer

Siv Annette

18.sep.2011 kl.18:36

Åh, for en kjæreste du er! Tenk så utrolig glad Håkon blir når han kommer hjem! Jeg føler jeg bare gjentar meg selv inne på bloggen din, men du er så utrolig flink med interiør, jeg må innrømme at når jeg innimellom har sett innkjøpene du har lagt ut, har jeg tenkt; "neinei, det kommer jo ikke til å bli fint", men jeg biter i meg ordene gang på gang, for du får ALT til å funke! Nå innser jeg at jeg ga deg tidenes dårligste kompliment, men det er virkelig ikke meninga, for det jeg vil ha frem er at du er så utrolig flink at du får en skeptiker som meg til å digge ALT du tar med hjem, og det er jaggu ikke barebare ;) Ha en fortsatt fin søndagskveld, også håper jeg Håkon ble veldig VELDIG fornøyd! :)

thinktank

18.sep.2011 kl.19:08

Å fytti rakkern skinn og marg og bein!! For et prosjekt, og for ei driftig dame du er, jeg er stum av beundring:) Dette ble rett og slett knallflott! Elsker den stolen, du veit, den med alle pinnene, nå husker jeg ikke hva den heter, men det er vel ygg&lyng som opprinnelig har den? Helt utrolig fin! Håper det blir et innlegg om reaksjonen til Håkon:)

Du er fin og flink altså, jeg sier det igjen og igjen!

Mamsen

18.sep.2011 kl.21:02

Godt jobba..Flott ble det:-))

Inger Kristine

18.sep.2011 kl.22:03

wow!!!!! jeg har alltid så lyst til å sette i gang med sånne prosjekter, kjøper inn alt som skal til osv. og så blir det bare stående. derfor blir jeg også ekstra imponert av og litt misunnelig på sånne driftige mennesker som deg! og så moro med overraskelse da gitt!!

Ida Talette

19.sep.2011 kl.08:42

Jøye meg, hvor flink du er!!!!!! Terrassen deres er så utroooolig koselig! Hva sa kjæresten din da han kom hjem? Hihi, så søt du er som synger :) Er sikker på at naboene koste seg gløgg :)

annikken

19.sep.2011 kl.10:13

Imponert dot com!!

Det ble knallfint - og jeg er sikker på at samboern din må ha blitt helt stum!! Jeg vil også ha innlegg om hans reaksjon:) Herlig krok dere har der:)

Katrine

19.sep.2011 kl.14:07

Fy fela, fransen, dere får det jammen fint!! Gubban så fint gulvet ble!! :) du er sannelig flink og står på:) og ekstra artig er det å ha slike overraskelser på lur, en hvit en eller ei..

Elsker forresten den rosa radion, og stolen m stjerneteppet treffer meg rett i hjertet, jeg liker det!!

FargeBarn

19.sep.2011 kl.22:23

Så utrolig fint det ble! Flinke du som står slik på og overrasker kjæresten!

Imponert jeg!

Hvite tulipaner

20.sep.2011 kl.08:12

Hehe, lo godt av innlegget ditt! For en dame må jeg si og for en jobb! Det ble dritfint og jeg gleder meg til å høre hva Håkon sa da han så det:)

Det var helt utrolig å sitte på en elefant, jeg gråt og lo om hverandre. En de lykkeligste dagene i mitt liv, uten tvil. Men jeg synes at afrikanske elefanter er mye finere, men hysj, jeg har ikke sagt det høyt.

Det er veldig rart å komme hjem,veldig godt selvfølgelig, men så klarer jeg heller ikke å la være å tenke på alle de menneskene som bor og lever i gatene i India. Og her lever vi i overflod.

Synes det er skikkelig godt med høstvær, så det var ekstra godt å komme hjem:)

God tirsdag!

Klem, E

Henriette

20.sep.2011 kl.22:04

Det blei jo kjempefint, den fargen likte eg! Eg e litt spent på å høre ka kjærsten sa når han kom heim eg!? :)

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

25, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv og kattene Else og Sigrid på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet på Lørenskog. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte.

Kategorier

Arkiv

hits