Ordning och reda

Garderobeskapet er endelig på plass! En trivelig, pratsom og effektiv montør tok turen innom på torsdag og satte opp skapet på rekordtid. Etter flere utsettelser og dobbel leveringstid er det godt å få realisert drømmen om orden i tøystykkene. At jeg fikk ryddet opp i egne klesbeholdninger og kvittet meg med lassevis av klær er bare en bonus!

Valget fallt naturlig nok på svart/hvitt, da det tross alt er det som går igjen på soverommet ellers. 

I og med at vi valgte symmetrisk innredning har vi begge to like god plass, og jeg har fått meg et luksusproblem! Jeg har rett og slett ikke klær nok til å fylle opp på min egen side! To puter har blitt provisorisk plassert så det ikke skal se så tomt ut. Er ikke det fantastisk?

Inntrykket ble rett og slett nesten glamorøst, og lysekrona jeg fikk av farmor kommer på en måte enda mer til sin rett. Dessuten har jeg fått meg en egen kurv kun tiltenkt skjørt. Og jeg har tre skjørt!

For å feire nytt bad og nytt soverom tok en fantastisk kollega og kjæresten hans turen innom fredag ettermiddag, og etter et par gladkaffer i kroppen dro vi på konsert rett nedi høgget. Bare Egil Band sto på scenen, og det er lenge siden jeg har ledd så mye at tårene har trillet såpass ubehersket. Mascara og øyenbryn fløy veggimellom!

Jeg har alltid likt Egil, og satt selvsagt på første rad. Er det konsert, så er det konsert! Man sitter ikke nærme nok om man ikke kan kjenne varmen fra lyskasterne som reflekteres i gitaren. Artisten ble nok også temmelig varm, for han ble sakte, men sikkert mer naken.

Jeg hadde planer om å tilby meg å oppbevare Lørenskogdrakta hans til en senere anledning, sånn for å få fyllt opp skapet mener jeg, men jeg fikk aldri muligheten, dessverre. Gøy var det okke som, og jeg er temmelig klar for ei ny uke. Jeg vet til og med hva jeg skal ha på meg hver dag! Orden - I`m loving it!

7 kommentarer

Siv Annette

11.sep.2011 kl.23:00

Tomt klesskap? Det finnes jaggu ingen mer lovlig grunn til å dra på shopping!! :D Jeg har faktisk aldri vært på Bare Egil Band, men jeg VIL, og håper jeg snart får til! :) Ha en fortsatt fin, sen, kveld :)

Henriette

11.sep.2011 kl.23:26

Jatakk til romslig klesskap! Her er det heilt umulig å holde orden pga plassmangel, så det blir prioritering nr. 1 når vi flyttar på oss igjen ;)

An-Magritt

11.sep.2011 kl.23:31

He he! Jeg kunne ikke sagt det bedre selv! Skjerf er så utrooolig mye bedre enn bikini!!

Herlige du!

Klemmeklem fra meg.

Mamsen

12.sep.2011 kl.10:46

Kjempefint ble det....og det med tomt skap varer vel ikke så lenge tenker jeg. Det er jo ikke så lenge til du skal på langhelg til Italias hovedstad og der er det nok mye som frister....Skulle også gjerne ha opplevet Bare Egil Band, mannen er dyktig og morsom:-))

Ida Talette

12.sep.2011 kl.16:36

Åh, misunnelig .no! Så ryddig, organisert og vakkert! Vakkert rett og slett, dere har et utrolig delikat og gjennomtenkt soverom :) Drømmer om skyvedørsgarderobe selv... I vårt neste hjem kanskje... :) Hihi, så søt du er som har egen skuff til skjørt :D Kjæresten er stoooooooooor fan av Bare Egil, men jeg er ikke helt bitt av den basillen ;)

VIB3K3

13.sep.2011 kl.21:44

Kjempe flott... Jeg og min kjælegris er begge enige om at dette var et fint skap.. Vi skal også få besøk av garderobemannen snart.. Hei skap,det skal bli herlig...

Klem.

annikken

19.sep.2011 kl.10:17

Så lekkert!! Like hvit/sort-stilen. Og misunner plassen i skapet;)

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

25, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv og kattene Else og Sigrid på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet på Lørenskog. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte.

Kategorier

Arkiv

hits