Skal vi sove i samme seng i natt?

Småprosjekter er som regel alltid moro å holde på med. Det er fint å ha noe å pusle med, å fornye eller skape selv. Da vi flyttet hit i april/mai i fjor gikk vi løs på en ganske kraftig oppussing da vi renoverte det meste vi kunne tenke oss. Likevel er det jo en kjent sak at man gjerne ser litt annerledes og nytt på ting etter å ha levd med det en stund. Noe som i utgangspunktet var søtt og sjarmerende kan vise seg å være temmelig upraktisk og småstygt. For å få alt på det rene så snakker jeg ikke om kjæresteforhold, men om garderobeskap!

Ja, jeg syntes virkelig dette var søtt og sjarmerende, men jeg var også ung og naiv. For ett år siden der, altså.

Skapet har siden innflyttingen vært en hodepine for oss, og vi bestemte oss for å oppsøke Garderobemannen da tilbudene var som best. Skapet skulle bort, og fort som fy! Da er det bare slik at når man først er utstyrt med hammer og brekkjern er det fort gjort å fjerne mer. Gulvet forsvant. Nytt gulv ble innkjøpt og vi tenkte som så at det var like greit å male taket i samme slengen. Den snøballen, den snøballen.

Vi endte opp med å tilbringe helgen delvis oppussende med maling i håret og delvis sovende i stua. Og stua vår er tross alt ikke så voldsomt stor! Da er det godt å vite at det er verdt det til slutt, for soverommet vårt har aldri vært så trivelig som nå!

Så velkommen inn i vår lune hule! Gulvet er enda hvitere enn hva som kommer frem på (de noe gulaktige) bildene, og passer flott til vårt sorte og hvite fargetema. En liten dæsj oransje fikk også komme inn, da jeg både savnet litt farge, og trengte et sted å sette tingene.

Gode, gamle Billy gjør ikke så mye ut av seg, og er flott til sitt bruk. Vi fikk til og med plass til TV-en i den!

Poul Pava-bildene til venstre fikk bli med hjem fra Danmarksturen i sommer, og skal endelig få komme til sin rett på en lys vegg. Nøyaktig hvor gjenstår ennå å se, men jeg har da noen planer.

Opp på veggen skal også veggklistremerket fra Ferm Living. Her har jeg virkelig planer, og jeg gleder meg enormt til å få satt opp nettopp dette. Det er jo så stilig! Den sorte og hvite skittentøyskurven er fra jobben, og jeg fikk knabbet den med meg når salget først satte i gang. 

Plassen der det tidligere upraktiske og småstygge (enda tidligere søte og sjarmerende) garderobeskapet sto er nå funklende i sin egen tomhet, og vi venter bare på at montøren skal komme med vårt nye skap torsdag formiddag. Hurra!

Tre ganger tre hurra, faktisk! Vi spiste nemlig sushi til middag siden oppussingen gikk raskere enn planlagt, og det må man jo juble for.

4 kommentarer

Hvite tulipaner

07.sep.2011 kl.04:06

Du og du for en forandring! Nydelig var det!Stilfullt, koselig og innbydende.

Hvilken wallsticker ble det på deg?

Elsker de FL wallstickerene, har jo allerede verdenskartet i stua, og 2 andre som venter å bli hengt opp når jeg kommer hjem, sykkel og et tre:)

God onsdag!

Klem E

Siv Annette

07.sep.2011 kl.13:39

Den leiligheten deres er jo blitt et palass! Igjen, jeg venter virkelig i spenning på å se hva du kommer til å gjøre med kjøkkenet! :D Når jeg skal pusse opp mitt fremtidige hus, skal jeg ringe deg med en gang, ditt øye for detaljer er utrolig! Soverommet ser helt fantastisk ut!

Ida Talette

07.sep.2011 kl.16:10

Ååå, så fint dere har det! Heldige som har lysekrone i taket, det står temmelig langt oppe på ønskelisten hos meg også :) Hvordan wallstickers har du kjøpt?

Katrine

07.sep.2011 kl.18:15

Du store mi tid, det ble fint det!! Liker den lune følelsen (gjennom bildene), og spesielt godt liker jeg de oransje detaljene - det gjorde virkelig susen! Sammen med Paul Pava bildene er det utrolig hva små fargerike detaljer gjør med et helt rom :)

Den snøballen den snøballen ja.. Vi er midt oppi oppussing av huset og skjønner godt hva du mener. Men nå ser vi lys i tunnelen - endelig er de nye vinduene på plass, malingen er unnagjort, gulvet er slipt, nytt elektrisk system er på plass, så da mangler det bare breien fine nye hvite lister i gulv, tak og karmer. SÅ flytter vi ordenlig inn :) Skal legge ut noen bilder på bloggen snart, men tror du ikke mr.mac er på sykehuset? :/ Æsj..

Tre ganger hurra for at du legger ut slike inspirerende innlegg, og trippel hurra for deg! rett og slett.

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

25, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv og kattene Else og Sigrid på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet på Lørenskog. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte.

Kategorier

Arkiv

hits