Hverdagshelter

De ukene jeg ikke jobber helg, altså de ukene jeg kun jobber mandag til fredag, har alltid vært så korte! Vissheten om at en frihelg er like rundt hjørnet er ofte like forlokkende som tanken på en toukers ferietur til Maldivene. Nesten. Jeg ler mer og smiler mer i disse ukene. Oddetallsuker er oppskriften på suksess!

Jeg koser meg til og med mer i hverdagen! Ta for eksempel dagen i dag - en helt vanlig torsdag for de fleste av oss. Jeg startet dagen innpakket i verdens mykeste geiteskinnpledd med en hel tekanne til disposisjon!Og apropos geiteskinnpledd! Vi selger temmelig store kuskinn på jobben, og for ikke lenge siden hadde vi en kunde innom som lurte på om vi ikke hadde disse i litt andre mønster også. Striper for eksempel. Som i sebra. Ja, selvsagt selger vi sebraskinn! Dersom du kommer tilbake om noen uker med ti tusen i en svart koffert er det mulig vi også kan skaffe deg ekte elfenben rett fra elefanten!

Etter Londonturen tidligere i sommer er jeg blitt hekta på engelsk te. Skikkelig engelsk te med sukker (sukrin eller suketter for min del) og melk. Jeg kan ikke få nok, thank you very much! Virkelig, takk. Schmaker godt!

Etter jobb fristet det med en lun og god middag, siden det tross alt er første høstdag. Tomatsuppe med mer egg, ost og krydder enn suppe er midt i blinken. Håkon har aldri likt tomatsuppe noe særlig, så han gikk og la seg i stedet. Jippi, da kan jeg se på opptak av ungkaren, ungkarskvinnen og ungkarsalenepappaen til krampa tar meg! Mens jeg spiser tomatsuppe og drikker te, godt inntullet i et deilig geiteskinnspledd.

Hverdagen trenger tross alt ikke å være kjedelig eller slitsom bestandig. Det er tross alt dem det er flest av, så man må gjøre det beste ut av det. I morgen er det til og med fredag - den beste hverdagen av dem alle. Da skal vi til med brekkjern og sag og rive garderobeskap på soverommet! Det er nemlig ikke lenge til Garderobemannen kommer på besøk med det nye skapet vårt. Bilder kommer - jeg lover!

Ha en fortsatt flott hverdag! Og husk: Ungkaren sendes hver formiddag på TVNorge. Det er gull.

5 kommentarer

Ahh, elsker te :DDD

Hvem vil du stemme på, på bloggen vår i blogg vs blogg?

Legg oss gjerne til som venn! :)

kissingthesky

01.sep.2011 kl.22:23

hørtes ut som du koste deg i kveld, i hvert fall! :)

Ida Talette

03.sep.2011 kl.17:14

Hihi, godt du vet å kose deg og gjøre noe stort ut av de mindre gledene i hverdagen :) Sukker i te'en du... Godeste Twining ville nok gitt deg en liten smekk på fingrene, for sitat fra Mr Twining himself; "sugar in the tea is barbaric" ;)

FargeBarn

05.sep.2011 kl.22:29

Godt du koser deg og nyter hverdagene. Det er viktig!

Marthe

06.sep.2011 kl.21:03

Haha, jeg ser også på ungkaren innimellom, og nå er det så innmari spennende, for nå er det like før han skal velge! Ai, jeg koser meg, haha:) Føler meg litt trashy, på en måte, når jeg ser sånne program, men har man lyst har man lov, er det ikke sånn?

Du kan å kose deg, Teigen, det liker jeg så veldig godt:) Livet skal nytes - her og nå!

Glad i'ræ;)

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

25, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv og kattene Else og Sigrid på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet på Lørenskog. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte.

Kategorier

Arkiv

hits