Kosestund på marmorbunn

Siden både jeg og gubben hadde fri i dag benyttet vi anledningen til å kjøpe nips. Det er ikke ofte jeg får med sistnevnte på nipskjøp, men baderomsgleden råder i heimen!

Ting og tang fra Jernia, Lucky Duck og Comfort fikk bli med hjem, og det er deilig å se at de siste bitene faller på plass. Noe som også er fint er vi er så enige om ting! Blant annet lo vi begge to høyt av en dobørste til den nette sum av 800 kroner. Åttehundre kroner! For å renske opp i toalettet! Der snakker vi virkelig penger rett i dass.

Skittentøysposen har en lur snurpemekanisme på toppen og de sorte dorullene til spesielle anledninger gjør seg godt i rullsystemet under vasken.

Orden i skapet ble til på 1-2-3 med kjekke esker som rommer alt det nødvendige for å se presentabel ut om morgenen. Litt velduft gjør vel også godt for kropp og sjel når vekkerklokken ringer på 05-tallet.

Lesestoff må man ha! Jeg er en liten lesehest, og denne selvbiografien kjøpte jeg i London. Michael McIntyre er en av de morsomste mennene jeg vet om, og boken koser jeg meg glugg ihjel med.

I og med at badet er bra, boka er bra og fridag er best ble jeg sittende på badet med boka mi en stund. Greia er vel bare at dersom man sitter på gulvet her hos oss får man lynraskt selskap av de som ofte henger på gulvhøyde. Om noen ønsker å teste dette skal jeg hilse fra Else og Sigrid og si at du er hjertelig velkommen!

Lesestund kan fort bli kosestund.

Plutselig er Else all over the place, og vi blir sittende sammen en god stund før beina mine sovner og Håkon lurer på hva som egentlig foregår der inne.

Slik er det når man plutselig får et flott nytt rom i leiligheten! Legg inn en madrass og jeg sover der gjerne. Jeg skal hilse fra Else og si at det gjør hun også.

7 kommentarer

Marianne

25.aug.2011 kl.21:00

Fyttikatta for et fint bad dere har fått! Jeg vil også ha!

Hva med å komme inn til hovedstaden et par uker og gjøre noe lignende hjemme hos meg? ;)

Du kan feks få et fargerikt telefondeksel som betaling..?

Hihi..!

Neida, gratulerer så mye med et nydelig bad - jeg er misunnelig på en god måte!

AM

26.aug.2011 kl.14:48

Så kooooos med en hvilestund på badet! Jeg synes dere hadde kjøpt dere mange freshe ting til badet, det er jo prikken over i'en! Hvor får man tak i svarte doruller egentlig? Håper dere får ei fin helg! :)

Hjerterdam

26.aug.2011 kl.20:43

Hihi, så klart du må bruke det nye rommet ditt som du har brukt så mye penger på!! Kult med sort dopapir! :P

VIB3K3

27.aug.2011 kl.10:11

Hehe... søte du... Akkurat det samme ville jeg ha gjort :) Badet ble kjempe fint,så skjønner godt at du trives innpå der :)

Jeg ble så paff og utsatt etter vårt lille uventa møte igår.. Merkelig å plutselig stå rett ovenfor noen du bare har kommentert på bloggen til. Men koselig var det ;) Ønsker dere en superhelg,min kjære skal sykle birken idag for 3 år på rad tror jeg det er.. ligger her å venter på at tids mld skal tikke inn så jeg veit hvor lang tid han bruker på hver etappe.Han har ikke starta enda,men er nok ikke lenge for..

Klem...

Fjasnissen

28.aug.2011 kl.23:57

McIntyre har noen herlige standupshow også! :)

Siv Annette

31.aug.2011 kl.14:59

Nipsehandling til et flunkende nytt bad må være den beste nipsehandling i verden. Ah, den som hadde 800 til overs for en fancy dobørste, den har penger til mer enn smør på brødskiva kan man si. Ellers forstår jeg deg og Else så godt som tilbringer dagen på badet, hadde nok jeg også gjort med et så flott bad! Forøvrig synes jeg det er på plass med en badfest, en ordentlig innvielse av badet, et så flott bad bør feires! Og tusen takk for den gode kommentaren, du er en skikkelig god Frans! Og forresten, jeg er høngammel sammenlignet med de jeg går i klasse med, er ikke mange som er født midt på 80tallet der, for å si det sånn ;) Ha en ellers fin lillelørdag :)

FargeBarn

01.sep.2011 kl.21:03

Så mange fine ting dere har kjøpt inn. Det er jammen kjekt å kjøpe sånt nips til et nytt rom.

Og at dere gjør det ilag er jo storartet :)

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

25, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv og kattene Else og Sigrid på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet på Lørenskog. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte.

Kategorier

Arkiv

hits