Jeg er ikke skitten lenger

Og takk og lov for det! Etter en måneds bruk av campingdo og fellesdusjer er endelig badet vårt ferdig oppusset! Det var faktisk ferdig allerede på fredag, men jeg har vært så utslitt i kropp og sjel at jeg til og med har latt vente med fotograferingen. Men nuh er det altså her!

Jeg har lenge gruet meg til å vise før-bildene av badet vi har levd med i godt over ett år, og grøsser fortsatt litt på ryggen av synet. Bad og toalett var adskillt, og det gikk i brunt og gull. Brunt og gull, ja. Til og med de åpne rørene var forsøkt malt med gullmaling! Med manglende hell!

Slik så det altså ut før:

Vannet fra dusjkabinettet rant som en foss tvers over gulvet, og servantskapet (som var den eneste oppbevaringsplassen) var så full av fuktskader at vi har levd i toalettmapper.

Hvert sitt rom, der altså.

Det er meg en glede å kunne ønske velkommen inn til vårt splitter nye bad!

Én dør er borte, gangen er nyoppusset i samme slengen med nye veggplater og lister, og badet har en tiltrekkningskraft bare Håkon kan matche!

Vegghengt toalett, vegghengt servantskap, vegghengt høyskap, vegghengt alt! Å vaske gulvet er en fryd!

Dusjen er virkelig deilig med sitt store regnskoghode, og jeg har på følelsen av at jeg fort kan bli avhengig. Det er neppe bra for håret. Blandebatteriet på servanten var noe av det vi brukte mest penger på av detaljene. Følelsen av kildevann som flommer ut er uslåelig! Selv Else ble stående å bare kose med den i stad. Designet er italiensk, men pinlig nok husker jeg ikke navnet på den akkurat nå. Comfort var i allefall en god leverandør!


Vaskemaskinkladasken som sto mitt på gulvet tidligere (Ref: bilde nummer 1) er blitt byttet ut med en toppmatet variant som kun bygger 40 cm. i bredden. Vi stjal litt plass fra gangen slik at den kunne stå i en egen nisje og ikke ta opp plass. Dessuten er den genial med sitt femten minutters hurtigvaskprogram!

Gulvflisene er grå marmor med morsomt spill - slik naturstein gjerne har. Steiner som ble plukket på stranda i Danmark skal få pynte opp her og der for å understreke uttrykket. Gode minner i et hjørne er jo heller ikke feil.

Ah, moderne.

Jeg liker også godt hvordan blandebatteriet og speilet forstørrer romfølelsen på et ellers lite bad.

Jeg er fornøyd! Også varmekabler som fungerer da, gitt! Vi kan ha 35 grader på gulvet om vi vil!

En del fattigere, men mye gladere koser vi oss glugg ihjel på vårt nye bad. Det er ikke fullt så koselig å tenke på rengjøringsjobben som må gjøres på gjesterommet, MEN den tid, den sorg. Nå går jeg i dusjen! Igjen!

14 kommentarer

Marthe

23.aug.2011 kl.20:44

Oj, oj, oj!! Fantastisk Tullefranskrokfinger:):) Dette ble jo virkelig flott! Kan jeg få kopiere stilen til badet i Stryn? Likte så innmari godt dusjen, gulvet og blandebatteriet. Dette kan dere være stole av:)

Grattis, og dusj med god samvittighet! Men kom deg ut før du blir rosin;)

Hils din kjære!

FargeBarn

23.aug.2011 kl.20:44

Gratulerer med nytt bad! Det var litt av en forandring!

Det er så herlig med slike oppussinger...når det er ferdig.

En kan vaske uten å få brekningsreflekser av alt det gamle skitne :)

Siv Annette

23.aug.2011 kl.21:03

Åååh, jeg vil flytte inn på det badet, så utrolig lekkert!!!!!! Gratulerer med et fullført bad, jeg regner med campingdo-tiden var verdt all ventinga når resultatet ble så flott? ;) Igjen, alt du tar i blir til gull! (og det er selvfølgelig ikke fargen jeg refererer til ;)

Katrine

23.aug.2011 kl.21:09

Hurra for nytt bad!! Makan, vegghengt alt agitt! en fryd må være :) inspirasjon til den dagen vi skal pusse opp bad i nyhuset, takk skal du ha :) Og den dusjen så kjempe god ut!

Dobbelthurra for Strynefestival og treffes da, jaaa!!! Tusen takk for at du legger igjen spor hos meg, det gjør meg mer glad enn du vet nemlig :)

VIB3K3

23.aug.2011 kl.21:20

OiOiOi... Gratulerer så mye... Det ble jo SUPER BRA... Vi har ikke så mye større bad ell dere,men vi har da forsikkerhetskyld ikke noe plass til å ha noen ting på bade våres vi da.. Har to skap som henger på veggen,men der inni er det ikke mye plass skal jeg si deg... Er så shit lei av å må løpe uti en kald gang da jeg har glemt å ta med meg et reint håndkle inn på bade etter en dusj. :p men til vinteren så blir det andre boller,for da skal vi også pusse opp badet... Gleder meg til det,men gleder meg ikke til alt som hører med det å pusse opp :p

SV: Å vi hadde det så bra som vi kunne ha hatt det... Elsker virkelig USA og vi trives så godt der. Drømmer meg bort i bildene jeg også,vil tilbake. Men må nok vente 2 år gitt og da er det New York.. Jippi... Såg bare Skyline av NY Nå :(

Klem.

Janne Lindland

23.aug.2011 kl.21:49

Det ble jo kjempelekkert!!! Har og badprosjekt på gang. Hvertfall i hodet mitt ;) Så får vi se om det deiser inn no ekstra penger på konto i nær fremtid!...Håper jeg på for mye?

;)

linda

23.aug.2011 kl.23:19

Det ble jo kjempebra :-D Gratulerer med nytt fint bad, Maren!

Inger Kristine

24.aug.2011 kl.20:15

Så fint! Elsker flisene!! Jeg leier bare leiligheten min, men hvis jeg hadde eid hadde jeg definitivt byttet ut de sennepsgule(!) flisene på badet her.

Storesøstra

24.aug.2011 kl.20:38

Fett som fjell! Kongebad - gratulerer!

Helene

24.aug.2011 kl.21:36

Superlekkert! :)

annikken

25.aug.2011 kl.09:13

Åhhhh,,, så utrolig lekkert!! I like! Fine sammensetninger og god stemning.

Her skjønner jeg dere trives. Gratulerer!!

Hjerterdam

26.aug.2011 kl.19:52

En investering, helt klart! Det ser kjempefint ut! Skikkelig lekkert! :D God grunn til å være fornøyd! Woo! Wii!

Hvite tulipaner

07.sep.2011 kl.04:10

Åh, dette innlegget har jeg jo gått glipp av:S

Grattis med nytt bad! Sååå lekkert da!

Love it og kan tenke meg at du og gjør det:)

Nytt bad er priceless, ikke sant?

Klem

Mamsen

12.sep.2011 kl.10:52

Gratulerer..Fantastisk flott:-))

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

25, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv og kattene Else og Sigrid på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet på Lørenskog. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte.

Kategorier

Arkiv

hits