...Og fordi en feier er min venn

Jeg slenger meg på Sukkertøy for øyets fargeutfordring som denne gangen er av det dystrere slaget. Vis frem ditt mørke og mystiske - Vis frem svart!

Personlig er jeg veldig glad i svart, selv om kjærlighetsaffæren har vært kortvarig. Jeg skydde nemlig fargen som pesten tidligere etter de mye omtalte furu- og koreapaneltraumene fra vårt tidligere bosted. Jeg er glad angsten har forsvunnet, for svart er virkelig en farge som kan sprite opp interiøret med det lille ekstra!

Dessuten er vi jo to personer som bor her, og svart er et ypperlig maskulint alibi.

Ett av de få bildene vi har i stua er rimelig helsvart. Dette Pulp Fiction-lerrettet fikk Håkon av meg til jul for noen år siden - Tarantinofrelst som han er. 

På soverommet er det intet mer enn svart og hvitt som dominerer, og bjørkefotografiet signert Hans Hirler ble kjøpt på jobben - A-Møbler. Lenge leve innkjøpspris pluss moms!

Hvite lys gjør seg godt i svarte lysestaker, fra henholdsvis IKEA og Living.

På kjøkkenet (som jeg aldri blogger fra - oppussing skal forekomme!) henger en enkel svart lampe. Tiden i stua har vi oversikt over ved hjelp av en enkel, stilren klokke fra A-Møbler.

Spisestuestolene fra jobben er i sort bycast, og står som en fin kontrast til det hvite, enkle spisebordet fra Møbelringen. De fleste putene i Ektorpen fikk være med meg hjem fra Danmarkturen tidligere i sommer. Jeg liker´e!

Pute og fruktfat fra jobben. Når jeg tenker over det burde jeg hatt høyere lønn - trofast kunde som jeg er!

Else kan vel neppe regnes som interiør, selv om hun tar seg godt ut i svart og hvitt. Grunnen til det oppadvendte fokuset og den halvåpne, siklende munnen er temmelig åpenbar; over sofaen henger hyllene med det rare på!

Nemlig gress. Og katter spiser gress! It`s the circle of life! Jeg synes grønt og svart gjør seg svært godt sammen, og sakte, men sikkert har flere hvite potter og vaser blitt byttet ut med mørkere varianter. Må jeg nevne at lykt og potter stammer fra jobben?

Så her er mitt mørke! jeg ser ikke bort fra at det vil bli mer med tiden.

 

P.S: Er det forresten bare jeg som har store problemer med Bloglovin´ om dagen?
6 kommentarer

Janne Lindland

17.aug.2011 kl.17:02

Masse fint sort hos deg, spesielt pusen ;) Min ene pus er og med i utfordringen!

Lykke til!

Hjerterdam

17.aug.2011 kl.22:50

Du har så mye fint! Svart er jo en farge man ikke kan gå feil med! Det går aldri ut på dato og matcher alt! Bloglovin er helt fin for meg...

annikken

18.aug.2011 kl.09:30

Tøft!! Jeg er også veldig glad i svarte detaljer og kontraster. Veldig tøff lampe og stoler, altså! Og det bjørkebildet var veldig kult! Selges det på A-møbler fortsatt?

Barbro

19.aug.2011 kl.13:10

Mange fine svarte detaljer å finne hos deg. Til og med pus sklir jo rett inn i interiøret - her er det virkelig ingenting som er overlatt til tilfeldighetene:-)

Putene og bjørkebildet var knalltøft! Me like:-)

Tusen takk for dine alltid så søte og morsomme kommentarer!

Klem

Siv Annette

20.aug.2011 kl.22:33

Nå vet jeg ikke helt hvilken tittel du har på jobben, men en interiørkonsulent er det du burde verdt! Fy fasan så flink du er, og så fint dere har det! Gleder meg ekstremt til å se kjøkkenet, det blir garantert lekkert som alt annet du tar i! :)

Thea

22.aug.2011 kl.14:13

Så flotte detaljer dere har i hjemmet!! Liker hundeputen, hehe ;-)

Ha en fin dag! klem.

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

25, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv og kattene Else og Sigrid på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet på Lørenskog. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte.

Kategorier

Arkiv

hits