Besøk gir rom for rydding

Etter en særdeles hektisk jobbelørdag som etterlot meg søvndrukken og verkende, var det utrolig deilig å kunne sove lenge i dag tidlig. Jeg ble vekket av en telefon fra min mor som lurte på om vi var klare for befaring og kaffebesøk, noe vi selvsagt var! Det er ingenting som setter vaskefoten i gang som uventet besøk, og stua ble shinet på 1-2-3.

Etter at badet var beskuet i all sin halvferdige glans smakte det svært godt med kaffe og mandeltårta. Mine alltid gavmilde foreldre hadde dessuten med seg gaver i form av en flott potterose og en herlig togreinet orkidé. På grunn av oppussingen har ikke blomsterkjøp stått høyt opp på prioriteringslisten, så noen friske innslag var særs velkomne!

Etter at besøket var reist, og ryddingen allerede var påbegynt følte jeg for å friske opp litt i stua som igjen var beboelig. Den gamle håndklehylla fra badet har lenge stått full av rusk og rask og tatt opp plass. Det slo meg plutselig at den faktisk gjorde seg ganske godt ved siden av spisegruppen vår, og som sagt, så gjort!

Den ble vasket ned og plassert i hjørnet før det morsomme arbeidet med å fylle den opp ble gjort. Mange drar sikkert kjensel på den velkjente baderomshyllen Molger fra IKEA, men baderomsmøbel schmaderomsmøbel - det funker jo!

Både notatboka med bilde av Nord-Europa (kjøpt på Tiger) og den overraskende tunge lærugla jeg kjøpte på Danmarksturen fikk endelig plass i lyset, og jeg angrer på at jeg i det hele tatt tenkte på å kaste denne hylla veggimellom for bare noen dager siden. Kroken har rett og slett fallt på plass!

Nå skal resten av søndagskvelden bare nytes med levende lys og muligens enda et kaffebesøk før helgen er omme.

Riktig god helgeslutt! Måtte uke 33 bli tørr.

3 kommentarer

Hjerterdam

14.aug.2011 kl.21:19

Det ser så koselig ut hjemme hos dere! :) Mandelkake er godt, yum!

FargeBarn

16.aug.2011 kl.00:09

Ingenting som får fart på rompa som uplanlagt besøk. Panikkvasking for full guffe her i huset om det skjer. Så fint dere har det! Litt forandring fryder alltid.

Inger Kristine

16.aug.2011 kl.12:12

Hurra for ugler!

Så ferdig alle True Blood-episodene i går, klarte ikke å slutte når jeg først hadde begynt. Synes denne sesongen er laaaangt bedre enn forrige sesong, det har virkelig tatt seg opp igjen. Også blir jeg jo aldri lei av å se på Alexander Skarsgaard:)

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

25, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv og kattene Else og Sigrid på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet på Lørenskog. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte.

Kategorier

Arkiv

hits