Dua og meg, da

Når bad pusses opp finnes det knapt noe mer luksuriøst enn å kunne ta inn på hotell i tre netter! Spesielt når hotellet ligger i Bergen og er ispedd opplevelser som fotballkamp, byturer og smoothie fra Fruktbar. Kattene fikk tilbringe helgen hos våre gode naboer, men det stakk litt i hjertet da vi måtte fjerne Sigrid fra kofferten opp til flere ganger før avreise. Frøken ville rett og slett ikke ha noe av pakkingen!

Det var fint å komme tilbake til byen jeg bodde og studerte i for hele fem år siden, selv om værgudene ikke kan sies å ha vært på vår side. Likevel gjorde ikke det så mye da jeg tross alt bodde der på den tiden samtlige bergensere frydet seg over en mulig nedbørsrekord. Hver sine gleder, sier nå jeg!

Fotballkampen endte med det noe uspennende resultatet 0-0, men stemningen var god i nitti minutter. Likevel steg stemningsnivået adskillige hakk da Frøken Frans bestemte seg for å kjøpe scones til duene i parken. Her snakker vi matglede og survival of the fittest!

Ryktene  gikk som varmt hvetebrød, og snart var samtlige av Bergens duer samlet rundt meg og sconesposen min. Håkon ble noget mer skeptisk til oppmerksomheten og proklamerte høyt og tydelig at du kjøper deg kjærlighet, du! Det er heller ikke umulig at det er litt sannhet i akkurat det. Jeg elsker fugler, og for en stakket stund elsker fuglene meg!

Vel hjemme igjen er det en befrielse å kunne se at gulvflisene er ferdig fuget med sluk og det hele, og at nærmere halve veggflaten er dekket av store, fine, hvite fliser. Det begynner å ligne på et skikelig bad! Jeg gleder meg til å kunne dele bilder av det ferdige resultatet, og ikke minst de grusomme før-bildene. Etter jobb i dag kjøpte jeg nemlig et italiensk designet blandebatteri til nærmere 5000,-. Man pusser tross alt opp badet bare én gang, forhåpentligvis.

Ha en herlig lillelørdag, og mat fugler om mulig!

5 kommentarer

Kaspara

10.aug.2011 kl.08:43

Hei herlige Tullefrans

Så fantastisk med due-veledighet i Bergen! Det har jeg sansen for. Selv matet jeg en skadet måke som ikke lengre kan fly på stranda i går. Den har vandret der sommeren igjennom og jeg ble dypt sjokkert da ei rundt 11 års gammel jente kastet søleklumper på den "dumme fuglen" så den skulle forsvinne. Jeg måtte si noe og i mitt stille sinn tenkte jeg "hvor er empatien?"

Gutta mine har vært veldig opptatt og bekymret for den skadede fuglen vi har sett til tider.

Så koselig å se bilde av fine deg! Alltid artig å se mennesket bak bloggen.

Herlig med tid i Bergen, men synd dere fikk regnet vi ble spart for på våre Bergentur.

Ha en glad dag! Klem fra Kaspara

Kaspara

10.aug.2011 kl.08:47

Hei igjen

Glemte jo helt å takke for de søte ord om å gjøre hverdager trivelige!

Så krabber er din store skrekk, vel... jeg er jo ikke så glad i å snuble bort i dem i vannet MEN spise dem elsker jeg!

Kaspara

Hjerterdam

10.aug.2011 kl.11:50

Hoho, det er litt av noen priser på bad, ja! Men det blir nok heeelt sikkert kjempefint til slutt! Gleder meg til å se! :) Må være herlig med hotell for noen dager! Har aldri vært i Bergen, jeg faktisk... Og duuu er søt som sukker sjæl! :D (Jeg hadde besøk av sukkerdaten min i går... ;) )

FargeBarn

11.aug.2011 kl.22:59

Deilig å reise vekk når ting står litt på hode hjemme. Men trøsten er stor når det blir ferdig. Da glemmer man at det var litt stress underveis. Hehe.

Gleder meg til å se det ferdige resultatet. Ble det alessiblandebatteri?

Hvite tulipaner

14.aug.2011 kl.09:28

Hehe, herlig med duemating, tøff du som tør. Jeg har prøvd flere ganger, men så fort duene blir litt utålmodige og innpåslitne så ender jeg opp med å kaste hele brødet til dem og stikke av.

Gleder meg til å se det nye badet deres. Gled deg til nyoppusset bad, det er så deilig det!

God søndag!

Klem

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

25, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv og kattene Else og Sigrid på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet på Lørenskog. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte.

Kategorier

Arkiv

hits