Fiksjon og virkelighet

Jeg kunne latet som om vinden blafrer i lyse gardiner, at sola har gitt oss brunfarge og at alt er fryd og gammen i Fransehjemmet. Jeg kunne også latet som om vi ikke gjorde annet enn å nyte sommermodne moreller i en nyvasket og velduftende stue ispedd interiørskatter fra Danmarksturen. 

Da hadde det holdt å poste dette bildet:

Men da hadde jeg vært en løgner av rang! Eller, vi har spist bær, men omgivelsene er alt annet enn idylliske.

Klær som trenger en vask må inn i maskina som står midt på kjøkkengulvet. Maskina hopper også såpass frem og tilbake at det er et under at den fortsatt er innendørs. Når trangen er stor må vi i tillegg gjøre vårt fornødne på en båtdo innkjøpt på Biltema. Nevnte do må også tømmes med jevne mellomrom..! *grøss*

Både vi og leiligheten er så smått blitt gråe av støv og skitt som svever fritt omkring, og legger seg der det måtte passe. Sånn sett passer det svært dårlig med strålende solskinn som avslører absolutt alt av uhumskheter som fråtser på Bojesenaper og kattepoter.

Jepp, vi pusser opp badet! Gjesterommet er omgjort til oppbevaringsplass for mur, gips, verktøy og plank, og fortsetter det slik må nok også dette rommet rives til slutt. Jeg tør ikke tenke på hva som i skrivende stund skjer med de hvite, florlette gardinene som henger der inne.

Ingen kommentar.

Godt å få sannheten frem i (sol)lyset! Gutta som er på jobben er imidlertid utrolig dyktige, og blir mest sannsynlig raskere ferdig enn avtalt - som forøvrig er 21. august. Vi er faktisk såpass fornøyde at vi muligens vil tilby dem mer jobb i løpet av året. Kjøkkenet vårt er tross alt ikke mye å rope hurra for! Det er ingen tilfeldighet at det aldri blogges fra den kanten.

Nå må jeg avslutte, da jeg har et ærend i plastikkdunken!

Neida. Joda. Sukk.

4 kommentarer

Siv Annette

01.aug.2011 kl.14:31

Jeg kan ikke si annet enn at jeg føler med deg! Og at TENK så flott det blir når det er ferdig! Da kan dere minnes denne tiden og le av at dere måtte bruke en plastikkdo i påvente av at badet skulle bli ferdig! Og 21.august er jaggu ikke lenge til! Ha ei fin ny uke, med moreller og jordbær, også tenker vi ikke på det andre ;)

06.aug.2011 kl.23:48

Heii heii! Jeg satt å googlet på sykehus i Riga, sto lite om dette. Fikk opp en blogg hvor du hadde kommentert at du var innlagt på sykehus i Riga grunnet matforgiftning :( tragisk å ende ferien sin slik da! Håper du hadde en fin begynnelse av ferien og at det er greit om jeg spørr deg: husker du hva det sykehuset het? skjønner vi er en gjeng sykepleier studenter som skal på tur, men for at vi skal reise må vi gjøre noe relevant og vi har ett ønske om å besøke sykehus og barnehjem! men var ikke lett å finne dette på google :)! på forhånd takk for svar :)

Kaspara

07.aug.2011 kl.12:42

Heisan Tullefrans

Nå er du nok i herlige Bergen! Skulle gjerne vært der lengre. Håper idnerlig ikke du har like mye regnfufsevær som oss her på Østlandet i dag. Her blir nok mesteparten av dagen i dag tilbrakt inne og hjemmelagede boller er i anmarsj og varm kakao. Slike dager er jo fint påskudd til å kose seg litt ekstra.

Så spennende med oppussing på badet! Måtte jo smile av bildene dine. Tror nok det er mye fiksjon rundt på de tusen lekre interiørbloggbilder, hi,hi! Jeg rydder meg bare et hjørne jeg og fotograferer det jeg liker å se.

Ha glade sommerdager!

Klem fra Kaspara

annikken

09.aug.2011 kl.10:28

Hahaha!! Deilig do;) Håper det ser bedre ut hos dere nå, men regner med at badet blir veldig fint!! Lykke til med gardinvask...

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

25, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv og kattene Else og Sigrid på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet på Lørenskog. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte.

Kategorier

Arkiv

hits