London calling

Som jeg skrev i forrige innlegg virker Londonturen og ferien allerede så veldig fjern. Jeg tømte kameraet for bilder først i går, og jeg må jo innrømme at vi hadde en fantastisk tur! Vi bodde midt i sentrum mellom statsminister og dronning, ca fem minutters gange fra Westminster og Big Ben - nærmere bestemt Trafalgar Square!

I og med at selve turen var rimelig spontan og lite planlagt bestemte vi oss for å ta det meste på sparket, og ikke sette opp en eviglang liste over ting som måtte gjøres og ses. Ved å kjøpe et Oyster card til subwayen kunne vi reise ubegrenset frem og tilbake på kryss og tvers. Det lønte seg definitivt!


Mmmm, Oreo-milkshake. Alt kan ikke være lavkarbo.

Londons mange parker er helt fantastisk terapi for kropp og sinn, og parken nærmest hotellet vårt, St. James`s park, var en utrolig flott opplevelse med yrende fugleliv og ekorn så langt øyet kunne se. Jeg kallte samtlige Ekorn Teodor slik at man lettere kunne kalle dem til seg. Det funka!

Ved å spasere rundt fikk vi også med oss mye man kanskje ikke ville hatt tid til ved et nøye planlagt besøk. Komediekveld og et besøk på Londons største homseklubb kan nevnes.Selv om vi begge pådro oss en lettere forkjølelse i løpet av de første par dagene, satte det ingen stopper for feriefølelsen. I løpet av de tre årene vi har vært sammen, vi har faktisk jubileum i dag, har vi aldri vært på en slik ferie bare oss to. Man reiser tross alt ikke til England for å oppleve sommersol!Jeg gleder meg allerede til å komme tilbake en gang. London er virkelig en fantastisk by!

I kveld er det seinvakt og arbeidshelg for mitt vedkommende. Jeg skulle gjerne hatt fri og feiret treårsdagen med Håkon, men alt passer ikke alltid med arbeidstidene. Det er også et salig kaos hjemme akkurat nå, da badet er under full oppussing. Alt er revet og arbeiderne er i full gang med å bygge opp et nytt bad fra scratch. Det betyr dunking og bråking, støv over alt, vaskemaskin på kjøkkengulvet og campingdo på balkongen. Det er ikke noe moro akkurat nå, men vi satset på at det blir verdt det til slutt.

Ha en god helg, og ta vare på dine nærmeste!
4 kommentarer

Siv Annette

29.jul.2011 kl.13:15

Jeg skjønner godt at den fine Londonturen deres virker fjern nå etter alt som har vært, men for neon fine minner å ta meg seg. En slik kjærestetur høres underbar ut! Og gratulerer så mye med dagen deres i dag! Håper dere får kost dere litt sammen selv om du må jobbe. Jeg og Dag har faktisk 4-årsdag neste fredag, lenge leve sen-sommerkjærleik! <3

Mamsen

30.jul.2011 kl.09:26

Flotte bilder, får lyst å reise til London. Gratulerer med 3 års dagen, dere fortjener hverandre. Vi får feire det med grilling søndag:-))

Siv

30.jul.2011 kl.16:38

Hihi, jeg var der for noen uker siden! Og jeg tror jeg må ha gått på den samme veien som deg, bak London Eye : ) Selv bodde jeg et par minutters spasertur fra Kings Cross!

Inger Kristine

13.aug.2011 kl.00:14

Mmmm London! Kjøpte akkurat billetter dit til høstferien, gleder meg. Fine bilder & fin blogg!!

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

25, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv og kattene Else og Sigrid på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet på Lørenskog. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte.

Kategorier

Arkiv

hits