Himmelen er i fjerde etasje

Grunnen til manglende blogging fra min side den siste uka er klinkende klar og absolutt gyldig. Jeg har vært på ferie! En hel haug av oss dro til Danmark for å nyte den ultimate sommerferiefølelsen i en hel uke, og det er ikke snauere enn at vi kom hjem i går kveld. To kofferter rikere. MED innhold!

På kjøpesenteret Magasin i Århus er nemlig hele fjerde etasje dedisert til interiør, og det er faktisk ingen overdrivelse å si at jeg både ble apatisk, litt trist, ekstatisk og yr i løpet av den lille timen jeg var der oppe.  I slike stunder kan faktisk bilder si mer enn tusen ord, så here goes;

 
Jeg er i grunn ganske paff, og leker rundt med aper og hoptimister selv om jeg egentlig burde gjøre helt andre ting. Jeg har nemlig ikke pakket ut alt ennå - det er fortsatt mer! 

Dessuten reiser jeg og Håkon til London i morgen tidlig, og kommer ikke hjem før fredag. Det kan tenkes at noe får bli med hjem derfra også, og jeg spør meg selv hvor dette skal ende. 

Moro er det i alle fall. Cheerio!
5 kommentarer

VIB3K3

17.jul.2011 kl.21:49

Hallo Tullefrans... Har savna deg,og nå resier du bort igjen... Ærre mulig ;op

Artige ting du har kjøpt deg,og jeg vil gjerne se nærmere på denna lille hvite flyve tingen.. Den ser mega søt du ;)

God tur til london,vi drar snart til Florida...

Klem.

FargeBarn

18.jul.2011 kl.00:29

Så mye pent du har fått med deg hjem. Også en Londontur som venter! Kan si jeg er en smule misunnelig her jeg sitter med regn som pøser utenfor, og må bruke pengene på et tregjerde....som vi skal bygge selv! Boooring!

Hvite tulipaner

20.jul.2011 kl.10:30

Dæven, for en heldiggris! Kunne tenkt meg alt det du hadde kjøpt deg der jeg, fine fine ting:)

Kos deg så mye i London, med de billige prisene der så overrasker det meg ikke hvis du kommer hjem med kofferten full;)

Klem E

Siv Annette

22.jul.2011 kl.17:26

Ooooi, så utrolig mye fint!!! Jeg ble forelsket i putene og hoptimisten, du er en interiørgud!! Jeg håper dere har kost dere masse i London, og venter i spenning på bilder derifra :)

annikken

28.jul.2011 kl.13:10

Å, så mye fint!! Den grass-vasen sikler jeg også på, og teppet... og den røde og svarte vasen... og den lille smile-figuren, hva er det for noe? Bra kjøp Frans:)

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

25, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv og kattene Else og Sigrid på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet på Lørenskog. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte.

Kategorier

Arkiv

hits