Viva Viva

I dag har jeg skjemt meg litt bort. Den første helgen uten karbohydrater gikk jo tross alt smertefritt!

Etter å ha handlet mitt daglige frø på matbutikken stakk jeg snuta innom Kitchn, og der ble noen lekre Rosendahlprodukter med meg ut igjen.

Jeg har siklet på denne vasen fra Viva-serien siden jeg først så den, og godt gjemt på en høy hylle sto den og strålte som en sol bak skyene, som en sommerfuggel i vinterland, som plommen i egget! Men den var ikke alene.

To småvivaer var nesten borte - på nederste hylle bak blanke telysholdere og knallrøde vinopptrekkere. De siste som var igjen, og mest sannsynlig nært knyttet til hverandre. Slike bånd er vonde å bryte, så i samlet flokk ble de med meg hjem.

Så her står de nå! Og lyser opp sommernatta, fullt vitende om at gult fremdeles er kult.

Viva el Amarillo!

3 kommentarer

AM

05.jul.2011 kl.10:23

Så fine, og kul farge! Så klart de må få være sammen hos deg! :-D

Du har et veldig stilig interiør, svart, hvitt, grått, litt brunt og noen knalle farger! Inspirasjon! :)

VIB3K3

06.jul.2011 kl.20:19

Kult er gult og gult er kult. De passet perfekt inn hos deg :)

SV: Ja ikke sant. Lavkarbo here we go. Men vet ikke helt om jeg skal begynne nå,eller om jeg skal vente til etter ferien??Hmmm... Regner med at 2 uker i USA (Florida & Bahamas) ikke blir 2 uker med lavkarbo :S Men jeg leser boken inn og ut da,sånn tilfelle jeg plutselig skal komme over noe jeg ikke har fått med meg :p

Klem.

Hvite tulipaner

06.jul.2011 kl.21:58

Åh, grattis med fine fine ting! Både fargen og formen er bare herlige!

Klem E

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

24, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv og kattene Else og Sigrid på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet på Lørenskog. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte.

Kategorier

Arkiv

hits