Et nytt og bedre liv?

Jeg har bestemt meg for å forsøke LCHF for å se hva alt fuzzet er about. Dersom noen ikke skulle være kjent med dette fenomenet fra før betyr LCHF altså Low Carb High Fat - noe som kan virke noe avskrekkende på en pastaelskende, bailyesdrikkende tullefrans som meg selv. Men den som intet våger, intet vinner har jeg hørt!

Det er jo tross alt mye mer av det man kan spise enn det man ikke kan spise, og jordbær og bringebær på en solfyllt balkong frister meg mer enn smågodt i sofaen en regnfull junidag. Alt i mellom tar vi når den tid kommer

Handlelista var lang, og sperrene tilsvarende korte da handlevogna ble fyllt opp av gode lavkarboprodukter etter jobb. Det er jo faktisk mye som ser direkte innbydende ut - spesielt i helsekostforretningene!

Litt oppmuntrende og morsomt er det jo også å tenke på at samtlige spillere på Strømsgodset sverger til lavkarbo! Det må da være oppløftende nytt- Norgesmestere som de (vi) er!

Jeg er et tindrende frokostmenneske av dimensjoner, så knekkebrød er allerede produsert slik at jeg slipper å starte morgendagen med spørsmål om hva i alle dager jeg skal stille sulten med. Smaksprøvene er også unnagjort og til de grader godkjent. Disse var faktisk utrolig gode! Klapp på min egen skulder.

Og apropos egen skulder: jeg kjenner meg selv såpass godt at jeg ikke turte å gjøre annet enn å kjøpe en "godkjent" sjokolade i samme slengen - selv om vi kun er midt i uka. Den ligger så langt og venter i uvitenhet og redsel for å bli fortært, stakkar. Nå står imidlertid knekkebrød med makrell på menyen. Det er tross alt litt tidlig å kaste inn håndkledet ennå. Ønsk meg lykke til, og ha en knakande kjekk torsdag! Jeg har fri, og skal bruke dagen til gastronomiske eksperimenter i LCHF-stil. Hurra!

3 kommentarer

AM

30.jun.2011 kl.12:49

Lykke til! Når du er kreativ og flink til å lage mat går det nok så bra så :)

VIB3K3

30.jun.2011 kl.17:59

Lykketil til oss begge ;) Jeg har kjøpt meg: Bli frisk med lavkarbo-boka idag 100 oppskrifter..

klem,

Barbro

01.jul.2011 kl.09:48

Lavkarbo er nok ikke noe for meg, men lykke til!

Knekkebrødene så hvertfall gode ut:-)

Beisen vi har beiset terrassen med heter neverhvit:-)

Ønsker deg en riktig god lavkarbosommer!

Klem

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

24, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv og kattene Else og Sigrid på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet på Lørenskog. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte.

Kategorier

Arkiv

hits