Festlig

Denne helga har stått i festlighetenes tegn, selv om jeg ikke fikk tatt turen på Glansdagen. Men hva gjør vel det når man er omkranset av vakre, gode venner og kolleger to dager til ende?

På fredag var det grilling og kos hos kjære ThinkTank-Marthe, der latteren og hvitvinen satt løst. Det var så moro å se igjen gamle studievenninner og revydeltagere fra Bergen, hilse på nye flotte folk, og ikke minst beundre vakre lille Anna, og Mathea som er blitt ei stor jente med sjarm til tusen.

Om enn litt vill i blikket var dette en kveld jeg vil ta vare på lenge. Fantastiske venninner må man jo verne om, og jeg ser virkelig frem til å kunne oppleve familieidyllen på vestlandet når den tid kommer. 

Marthe - du er gull! <3

På lørdag vendte jeg nesen mot Oppsal i Oslo, der en god kollega og racer på persiske tepper åpnet dørene med champagne og hjemmelaget pizza på lur. Det er ganske befriende å kunne kose seg med kollegaene sine i uformelle tilstelninger, og ikke minst å kunne se disse respektive menneskene ikledd noe annet enn julerødt.

Etter kortspill og balkongliv på Oppsal gikkt turen ut på en irsk pub der sangene som ble spilt utelukkende var spanske. Grunnet Skeive Dager i hovedstaden møtte vi også på en to meter høy mann som hadde kledd seg ut som Lady Gaga for anledningen. Han var til og med skummelt lik! Sånt må man jo regne med på nattestid.

Det skal sies at jeg er litt sliten i dag, men guri, så moro det har vært. Likevel er dette noe jeg neppe kan gjennomføre hver helg - det er jeg rett og slett blitt for gammel til!

Nyt resten av helgen og verdsett vennene dine - det er ubetalelig.

6 kommentarer

VIB3K3

26.jun.2011 kl.19:41

Nei så koselig.. altid koselig med festelig lag med gode venner...

Håper du har hatt en like fin helg som meg.(og det virker det som) ;)

Ikke altid like lett å finne er god grill da nei. vi er veldig fornøyde med gass-grillen våres(enda jeg svaner litt denna grill smaken,viss du skjønne :p Men jeg er også fornøyd med årets pynting av verandan,kjempe koselig å sitte ute i fin været..

Ville ikke ha vært foruten kattehuset. Kattene elsker å være ute,og viss det regne så kan de enda være ute. Fordi de har sitt eget hus,med teppe,pute,vann og mat. De har idag også fått et velkommen skilt på veggen... hehe... Bilde kommer senere..

klem.

Hjerterdam

27.jun.2011 kl.00:49

Fantastiske venner MÅ tas vare på! :)

//Takk, takk, takk! :D

Katrine

28.jun.2011 kl.20:05

Ååååh, jeg skulle så gjerne ha vært der på fredag, så kunne jeg ha gitt deg en klem :) vi var barnepassere for niesen vår, derfor var vi ikke til stede.. Usj, æsj og føy, jeg hater at marthe skal flytte.. Hun er unik!

Hvite tulipaner

29.jun.2011 kl.08:41

Tusen takk kjære deg!

Det så ut som du hadde en herlig helg selv. Lite som slår det å være med vennegjengen må jeg si:)

Ha en fortsatt fin uke!

Klem fra E

Ida Talette

29.jun.2011 kl.16:41

Ååååå, for noen koselige bilder og finfin tekst om gode vennskap <3 Hva er Glansdagen? Stoooorkoser meg i Spania med verdens beste familie og kjæreste i skrivende stund :) Gull gull gull!

Siv Annette

22.jul.2011 kl.17:29

Det så virkelig ut som to legendariske dager, og hva skal man med glansdager når man kan skinne med så fine venner? :) Marthe virker så god tvers gjennom, og ikke minst du, den beste fransen, er jeg sikker på!:)

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

24, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv og kattene Else og Sigrid på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet på Lørenskog. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte.

Kategorier

Arkiv

hits