BacSac og den gale kattegubben

Jeg har kikket masse på nettsidene til den lekre interiørbutikken Hviit, og etter mye om og men dristet jeg meg til å bestille hele tre varianter av den franske, fantastiske blomsterbagen BacSac. Jeg fallt umiddelbart for det røffe og enkle designet, og at sekkene er miljøvennlig produsert er ingen ulempe det heller!

Jeg og Håkon har akkurat pottet om oliventreet og tomatplanten slik at herlighetene skulle komme til sin rett med det samme. Håkon var imidlertid litt tilbakeholden, da hans første møte med BacSacene hadde vært av den heller pinlige sorten..! Han visste nemlig ingenting om at jeg hadde bestilt noe som helst, og ante fred og ingen fare da det ringte på døra tirsdag ettermiddag.

Selv om jeg jobbet sent den kvelden, trodde Håkon at det var jeg som kom hjem. Jeg hadde tross alt nettopp sendt ham en melding der jeg lurte på hva han drev med - noe jeg vanligvis ikke gjør når jeg er på jobben. Da det banker på døra vår tenker Håkon at jeg (som vanlig) ikke finner nøklene mine i veska, og han bestemmer seg for å møte meg på en hyggelig måte!

Han plukker opp Else som var like i nærheten, lukker opp døra på gløtt og holder katten utenfor inngangsdøren i øyehøyde. Der blir Else værende og dingle i noen sekunder, mens Håkon venter på en respons fra a mor. Den responsen uteble, gitt! Etter å ha åpnet døren helt opp, ser han jo at det ikke er meg, men den søte innehaveren av Hviit som kommer med en pose som skal leveres. Håkon tar pent imot posen med Else på armen, og takker for visitten - vel vitende om at han nettopp hadde fremstått noe smårart.

Jeg må si jeg brølte av latter da han fortalte meg hva som hadde skjedd, og jeg gleder meg til å bestille mer fra Hviit. Kanskje de er så heldige å få hilse på Sigrid neste gang? 

Forøvrig har det siste bildet ingenting med BacSac, smårare kattemenn eller netthandel å gjøre, men godt var det uansett! Grillet svinekjøtt med grønnsaksspidd og blåmuggost er ikke å forakte på selveste Sankthansaften.

Ha en strålende helg, og bruk kikkehullet neste gang noen ringer på!

3 kommentarer

VIB3K3

24.jun.2011 kl.14:17

Hahaha... Je Dauer... Syns jeg ser formeg han som dingler med katta,lurer på hva han som sto på utsiden tenkte... Hahaha... Det er sånn matsen min gjør med kattene her... Hahaha x tusen..

De bægene var shit kule.. Go smak du jinte...

Siv Annette

24.jun.2011 kl.21:01

Hihi, jeg klarer ikke å la være å le, jeg bare ser for meg ansiktet til personen fra Hviit, hihi, snakk om å få seg en overraskelse ;) Haha! Ellers synes jeg de BacSacene var knallfine, så annerledes og tøft! Ha ei strålende helg, Frans! :)

FargeBarn

28.jun.2011 kl.23:34

Disse var kjempekule. Morsomt med en fin velkomst til budbringeren...hehe

Og pappas gamle flosshatt står trygt plassert i nærheten ;)

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

24, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv og kattene Else og Sigrid på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet på Lørenskog. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte.

Kategorier

Arkiv

hits