Sommer kommer

Og da er det en fint å fornye og tilføre litt til seg selv. I ren sommerånd, selvsagt!

Oransje gjør meg lett til sinns, og oppbevaringsmuligheter for toalettsaker får man tilsynelatende aldri nok av.

Å være neglefin på fingre og tær er noe som krydrer tilværelsen. I alle fall inntil halve arbeidsdagen er gått, og halve lakken like så. 

Lunsj, middag eller kvelds - sashimi er knall året rundt i grunn! Ekstra stas er det likevel å spise det iført solbriller.

Lett og fin veske som kan romme både toalettsaker, lakk og... spisepinner. Den får kanskje være med når jeg, om værgudene tillater det, skal i festlig lag hos ThinkTank-Marthe til helgen.  Jeg krysser mine lakkerte fingre for perfekt grillvær og god stemning! Inntill da; Ha ei flott uke!

2 kommentarer

Siv Annette

20.jun.2011 kl.22:28

Så masse fint! Og den veska, aaah, den var perfeksjon! Lekker! :) Du må hilse Marthe så masse, og si hun er savnet i bloggeverdenen!:) Håper du får ei kjempefin uke, du er god <3

Hjerterdam

21.jun.2011 kl.16:28

Ha en finfin uke du også FineFrans! Ble litt glad av dette innlegget, faktisk! Tror du smitta meg med litt sommerånd!

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

24, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv og kattene Else og Sigrid på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet på Lørenskog. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte.

Kategorier

Arkiv

hits