Tenn lys, trettito lys skal brenne

Det er deilig at sommeren er her (i teorien), og at grillmat, solfaktor og iskrem igjen er en del av hverdagen.

Likevel er det jaggu fint å kunne tenne lys i alle kriker og kroker når skumringen setter inn, og sommernatta blir lang!

Da er det ekstra godt å krype opp i sofaen med katter og mannebein, og nærmest late som om høsten allerede er her. Regnet utenfor blir bare en forsterkende rekvisitt. 

Varm høst slår tross alt kald sommer ned i støvlene, så jeg blir værende inne en liten stund til.

4 kommentarer

Siv Annette

18.jun.2011 kl.21:44

Det er lite som slår masse tente lys og tobeinte + firbeinte i sofaen. Ah, lykke! Nå er jeg selv veldig glad i tenne lys, men jeg tviholder på sommeren når vi først har den, så blir bare et par-tre lys som tennes hos oss på sommeren, så får jeg heller kose meg med resten til høsten ;) Ha ei fin helg, og med den fine stemninga som vises på bildene, er jeg ikke i tvil om at dere koser dere :)

Hjerterdam

18.jun.2011 kl.22:06

Så koselig! Her er det faktisk ganske varm, og jeg sitter i shorts! (inne da så klart) Jeg har hatt et stort dilemma i kveld. Måtte velge kamp for i morgen. Alternativ 1: VIF-S08. Vi har mange billetter og jeg kunne ta med meg flere. Alternativ 2: Tre vip-billetter med mat og sånt til FFK-Odd. Vi har alltid vip-billetter, men nå har jeg alle tre siden de andre to skal til Oslo. Hmm.... Først spurte jeg gaypal2 om han ville være med til Oslo. Han ville ikke. Så spurte jeg Prinsen om han og Rockeren ville være med på FFK, og det ville de. Hvis de ikke hadde kunnet, tror jeg at jeg hadde blitt med til Oslo uten å ta med meg noen. Men siden du lurte, ja jeg er fotballinteressert. Følger både de blå og de røde på alle hjemmekamper, men når alt kommer til alt er jeg blå altså! :) Blir hyggelig med storfint besøk i juli da! :)

Barbro

18.jun.2011 kl.22:29

He,he, det har vært rimelig høstlig:-) Jeg vurderte å lage varm sjokolade med krem i dag da det regnet som verst, men plutselig kom solen, og det ble noe som minnet om sommer. Herlig!

Klem

Marit

20.jun.2011 kl.12:04

Det er så fint med lys! Koslig:)

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

24, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv og kattene Else og Sigrid på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet på Lørenskog. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte.

Kategorier

Arkiv

hits