Look, it´s a horse!

Tidenes bakgrunnshistorie for et enkelt kjøp er som følger:

Vi har lenge ønsket oss bedre muligheter for å fryse ned og oppbevare mat i hjemmet. Fryseskapet som er inkludert i kjøleskapet er en vits, og rommer knapt mer enn fire isbiter og en jägermeister. Ikke mye å koke suppe på med andre ord! For en drøy uke siden tok vi derimot skrittet, og kjøpte oss en fryseboks på 145 liter, klare for Sverigetur og billig kjøttdeig! Det ble kjøttdeig, all right. Sju kilo for å være presis. 

Uansett. Når vi først er i utlandet liker vi å kunne fylle opp kvota (og mer til) på systembolaget, men noen har vistnok bestemt at slike varer ikke hører hjemme i kristen manns land på kristi himmelfartsdag. Vi kan altså kjøpe kjøtt, godteri, øl og skitne filmer til krampa tar oss, men en liten Baileys til kaffen blir for mye forlangt (Gud forby - pun intended).

Uansett 2. Noe slukøret spaserte jeg inn i en butikk som solgte mummikopper! Jeg har lenge prøvd å overbevise Håkon om at mummikopper er en sikker investering for fremtiden (tenk på arven vi etterlater oss!), men han er rett og slett ikke enig. Det enkle er ofte det beste, og i og med at vi har såpass mye hvitt fra før kan vi like gjerne fortsette med den linjen.

Nok en gang slukøret var jeg på vei ut av butikken, da noe enkelt og hvitt lyste mot meg (riktignok fra under et bord, da jeg hadde nederlagsblikket festet i gulvet). Jeg har slik å gjøre, jeg har slikt å føre, så jeg fører da vel den, tenkte Frans!

Slik gikk det til at vi fikk oss hest! Det er faktisk min første, og den fungerer like godt til både hverdag og fest.

Dette kjøpet var altså det eneste riktige å gjøre, sett på situasjonen som helhet. Det er det ingen tvil om!2 kommentarer

Kaspara

10.jun.2011 kl.09:29

Heisan Tullefrans

Du er fabelaktig god til å skrive og jeg har fnist meg gjennom innlegge ditt og lest alt rubb og stubb!!

Endelig godt du ble heste-eier etter alle "nederlagene"!!!

Jeg er jo gammel hestejente som hadde hest i mine yngre år, ¨så jeg synes jo det var et bra valg.

Tusen takk for søte ord angående nominasjonen!

Glad pinesehelg til deg!

Klem fra Kaspara

linda

14.jun.2011 kl.22:32

HAHA, du er den morsomste jeg vet om Maren ;-) Liker å lese bloggen din og i kasseboka vår ;-) gratulerer så mye med hest ;-) du har en fin leilighet og ikke minst et fint uterom ;-)

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

24, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv og kattene Else og Sigrid på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet på Lørenskog. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte.

Kategorier

Arkiv

hits