En liten stund for meg selv

Av og til, en sjelden gang, synes jeg det er deilig å kunne jobbe seinvakt. Det kan faktisk bli litt trivelig å nyte dagens første timer med to morgentrøtte katter og kaffe i alle former.Det er heller ikke hver dag jeg kan sette med godt til rette med opptak som er gjort på Get-boksen i ro og mak, uten at min bedre halvdel argumenterer for hvorfor FIFA gir mer glede!

 

Riktig god ukestart til alle! Selv smiler jeg så bredt at det nesten er skammelig om dagen.

3 kommentarer

VaniljeMamma

30.mai.2011 kl.09:37

Herlig start på dagen!:) Min er ganske lik; Lillegutt sover og jeg nyter en kopp varm te foran tv'en;)

Ida Talette

30.mai.2011 kl.16:36

Gleder meg til lesedagene trer i kraft for fullt og jeg kan kose meg hjemme med bøkene :) Selv om man kanskje får gjort mer på skolen? Ønsker deg en finfin uke :)

Ann Kristin

30.mai.2011 kl.19:45

Hei hei

Skjønner godt at du til tider liker seinvakter. Dette er mitt første år ute i fast jobb, så forskjellen fra å gå å studerer har vært stor. Savner lange frokoster og en hel formiddag til sofasliting. Men men er jo heldig som har fri kveldene også.

Kjempe gøy at du fant bloggen min og velkommen som følger.

Ha en fin kveld.

:)

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

24, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv og kattene Else og Sigrid på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet på Lørenskog. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte.

Kategorier

Arkiv

hits