Gresset er grønnere på lørdag

Man vet at våren er kommet når man kan hente inn årets første utendørsdyrkede kattegress! Da er det stor stas i Franseheimen, og gresset går unna som varmt hvetebrød (eventuelt taco). Det er merkelig, men for kattenes del er dette tilsynelatende bedre enn alt annet

Etter at gresset er blitt halvert i potten, er det fint å kunne slappe helt av - og det gjør man som kjent i senga. Aller best er det faktisk mellom sengeteppet og dyna. Der blir det en helt spesiell stemning, må vite!

Det som kan virke som en gjenglemt t-skjorte eller et klumpete laken er slett ikke det. Det er som regel Snikende sengeteppe som er en mester i kamuflasje og angrepsteknikk. Den eneste måten å avsløre Snikende sengeteppe på, er å se etter et par stirrende, grønne øyne bak kikkehullene.

Forhåpentligvis blir helgen full av øyeblikk som disse, da jeg har tatt meg litt ekstra fri. Senere i dag skal nemlig min superspreke farmor bli feiret for sine 90 år, og gulrotkaka står allerede i ovnen og sprer juledufter som appelsin og kanel rundt i stua.

Riktig god helg til alle som kikker innom!

4 kommentarer

Néa

08.mai.2011 kl.00:07

Jeg savner å ha katt -de har så mye personlighet! Siste bildet er skikkelig søtt -på en litt småskummel måte.. Oh, kattepuser <3

Søstra

13.mai.2011 kl.20:58

Men HVOR er skryteinlegget om Terje?

Siv Annette

13.mai.2011 kl.23:04

Hihi, jeg ler meg ihjæl! Kattegress og snikende sengeteppe, disse to firbeinte er virkelig noe for seg selv! <3

Wildepilde

22.mai.2011 kl.00:18

Haha, så søte! Elsker navnene på kattene dine, forresten.

Digger katter, men dessverre er jeg den eneste i familien som gjør det.. Æsj.. Skal ha pus når jeg flytter for meg selv! ((:

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

24, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv og kattene Else og Sigrid på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet på Lørenskog. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte.

Kategorier

Arkiv

hits