Søndag uten tippeliga

Hva gjør man dersom det ikke er fotball på TV, du ikke har planer om å innta et loppemarked, og sola har gjemt seg bak en sky?

Da inviterer du et herlig vennepar over på innekos som innebærer de tre elementene frokost, brettspill og sushi.

Et plettfritt dekket sommerbord med bugnende fat er ikke å forakte. Likevel setter jeg minst like stor pris på den uformelle varianten inntatt fra sofaen med pledd lett tilgjengelig. Romslige kaffekopper er et must i denne situasjonen!

Gjestene hadde medbrakt i form av Pondus-spillet, som kan beskrives som en form for TP with a twist. Her samler man på ostepop, rødvin og øl for å kunne kjøpe damer som ikke krever stort. Førstemann til å eie tre damer er vinneren, og jeg synes dette var ordentlig moro!

Det er deilig å slippe å lage mat når man er småsliten etter forrige kveld. Da er det fint å dra på utflukt til Lillestrøm for så å komme hjem med masse deilig sushi. Også under dette måltidet var pleddene lett tilgjengelige. Med dette er jeg klar for ei ny uke. Måtte den bli like fin!4 kommentarer

Barbro

01.mai.2011 kl.22:54

Så koselig!

Høres ut som en herlig helg:-)

Klem

NIB

01.mai.2011 kl.23:24

DET så ut som en fin dag. Brettspill og særlig sushi (som jeg er helt hekta på) er en utrolig fin kombinasjon:)) GOD uke!

Hjerterdam

02.mai.2011 kl.23:38

Så kost! :)

Siv Annette

06.mai.2011 kl.15:36

Enn at dette blogginnlegget har gått meg hus forbi, for en flott søndag! Nå er jo jeg en anti-fotballfan, så jeg skjønner ikke hvordan søndagene ellers skal tilbringes ;) Hihi ;) Pondus-spillet hørtes veldig bra ut, så dette tror jeg kanskje at jeg må investere i! Og Suhsi, mmm, jeg som var så bestemt på at jeg ALDRI skulle bli glad i sushi, jeg har herved også falt for det, og gjett om jeg ble sulten av det siste bildet der.. ;)

Sv; Tusentusen takk for så fine ord, du er bra god du! <3 Håper du får ei kjempegod helg!:)

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

24, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv og kattene Else og Sigrid på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet på Lørenskog. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte.

Kategorier

Arkiv

hits