La meg leve bak lameller

I (nesten) hele går og i (nesten) hele dag har vi kun hatt ett mål og ei mening i tilværelsen, og det har vært å få opp de helsikes lamellene, for pokker! I god tro kjøpte vi litt over fire meter lameller på jobben, da jeg gjentatte ganger har forklart for kunder hvor enkelt og greit dette systemet er. Heretter skal jeg kalle det et lite prosjekt som skal være gjennomførbart. Makan til flisespikkeri, banning, sverting og stressing har jeg ikke opplevd på lenge, da vi tross alt måtte kappe og tilpasse lamellskinnene på grunn av vindusmål fra 70-tallet.

Det er ikke med så rent lite stolthet at jeg dermed kan presentere vår nye stue!

Lameller er jo tross alt lekkert, og ikke minst praktisk! Vi får stengt sola ute på et øyeblikk om vi ønsker å se en film før ti på kvelden. Eller så kan vi jo leke litt solguder og plassere strålene der vi vil ha dem!

Hele stua har rett og slett fått en ny "look", og jeg kunne ikke vært mer fornøyd, selv om jeg var over gjennomsnittlig skeptisk til så mye svart. Lamellene kan jo tross alt skyves helt til siden og så godt som forsvinne.

Nå er snart kaffen klar, slik at vi kan kose oss ordentlig med kaffe og Baileys...

 

...Bak lukkede lameller, så klart!

6 kommentarer

Kaspara

29.apr.2011 kl.23:32

Heisan Tullefrans

He,he... jeg skal vurdere å bli flittigere til å gå ut med søpla; den var god!

Det ble stilig med disse lamellene, har ingen erfaring med slike... men det hørtes litt krøkkete ut å få montert dem ja...

Ha en strålende helg!

Klem fra Kaspara

VIB3K3

30.apr.2011 kl.10:38

Hoi Hoi... Så lekkert...

Sv: Jo takk for det.. Men tror ikke jeg skal sitte så mye ute i sola idag. Det begynte igår kveld.. Vondt og sårt i alle muskler og ledd.. Kald som pokkern.. La meg på et soveromm med 20 grader,under dyna med ullsokker og varme flaske... Er det mulig.. Ikke tid for influensa nå. Men jeg får bare skyve det vekk med et par Ibux,for nå skal vi sette kursen mor Biri...

Klem.

Hjerterdam

30.apr.2011 kl.16:57

Gøy og lurt! Liker kattene dem da? Min liker nemlig veldig godt å titte mellom persiennene så de blir litt skjeve av all luskingen...

Siv Annette

30.apr.2011 kl.20:05

Sukk, den som hadde store nok vinduer(og stue;) til lameller! Lekkert var det iallefall! Jeg elsker stilen din, det ser så fint ut hjemme hos dere!:)

linda

30.apr.2011 kl.23:27

Så fint du har det, Maren :-)

Får håpe du koser deg med å leke litt solgud i helgen, så lenge solen tillater det!

Jeg blir en fast leser heretter!

Kleem ;-)

Mamsen

03.mai.2011 kl.17:49

Dette ble kjempefint, så jeg tenker det er vert slitet. Gleder oss til å se det "live".

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

24, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv og kattene Else og Sigrid på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet på Lørenskog. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte.

Kategorier

Arkiv

hits