Nytt på nytt på balkongen

Påsken er i full gang, og etter å ha jobbet en hektisk påskeaften som både inneholdt politi og knuffing over en billig stol, er det godt å kunne slappe av og vite at det enda er tid igjen til å slappe av! Og hva er vel bedre enn å kunne slappe av på balkongen i den splitter nye, og en smule dyrere stolen vår fra svenske Brafab.

Stolen er i oljet bjørk med lekre hampdetaljer på sidene. Merkverig god å sitte i er den også!

Ekstra artig er det jo selvsagt å slå seg godt til ro i denne stolen i sola, ta frem det nyeste nummeret av Rom 1-2-3, og se bildet av... Ja, en litt annen variant av denne stolen. Følelsen av å være forut for sin tid er ikke dum!

I tillegg til denne er det enda en ting som er nytt og flott på balkongen. Vi har nemlig snekret enda ei hylle, da den forrige ble slik en suksess! Nøyaktig 20 minutter tok det, og nok en gang er jeg strålende fornøyd med resultatet!

Norgesglasset har i ren påske- og vårånd blitt fyllt med plantegjødsel, slik at alt skal være klappet og klart til at blomstringen på vår forhåpentligvis snarlig grønne oase skal igangsettes.

Neste prosjekt står og vipper mellom planting av et søyleepletre (samt leting etter en passende og perfekt potte til dette) og kjøp av en sittebenk som derettes skal pimpes opp med puter og/eller pledd. Det skal bli moro! Forandringer fryder som kjent, og jeg fryder med absolutt stort over hvordan balkongen sakte, men sikkert tar form. 

Fortsatt god påske! Måtte balkonger og terasser stå dere bi. 

6 kommentarer

VIB3K3

24.apr.2011 kl.18:34

Nei å nei,noe så koselig... Ser ut som det blir sikkelig koselig på ballkongen deres :) Spurte akkurat gubben her om jeg kunne få sånne hyller å :p Hva skal du med det fikk jeg til svar!! :O

Takk for det... vi har stor kosa oss,og jeg har i hvertfall fått tatt igjen litt tapt søvn....

Klem..

AM

24.apr.2011 kl.22:01

Kjempefint på balkongen! Liker hyllene veldig godt, altså :) Jeg har vært på Plantasjen i dag og handlet inn verandakasser, stemorsblomster, tujaer og noen andre blomster til balkongen vår. Det blir så mye mer koselig med litt planter!

24.apr.2011 kl.22:18

Fin blogg

herlig innlegg

I'l be back ... ♥

klem til deg

annikken

25.apr.2011 kl.09:36

Stilig!! Stolen var både elegant og tøff på samme tid, bra kjøp! Ellers så er jeg imponert over hyllene deres. Ser ut som en virkelig koselig plass. Balkong er gull:)

25.apr.2011 kl.14:27

Kjempefint har det blitt. Er imponert over kreativiteten dere..:-))

Siv Annette

30.apr.2011 kl.20:07

Så utrolig fin balkongen deres har blitt nå, det er jo ingen andre som har akkurat likedan, og det gjør det enda finere! :D Er enig med de over her, kreativiteten deres er imponerende!

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

24, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv og kattene Else og Sigrid på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet på Lørenskog. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte.

Kategorier

Arkiv

hits