En liten titt i loppekassa

I dag entret jeg årets første loppemarked, og tre poser fikk bli med meg hjem igjen i den ventende bilen (takk for det, kjære!). Akkurat som inspiratøren og den kreative sjelen Kaspara var jeg så heldig å kunne fylle opp en pose til randen med fargeglade hvem-hva-hvor - bøker fra det glade 70-tall.

Jeg betalte den nette sum av 50 kroner for ti stykker - noe jeg ikke synes er så verst! For en billig penge plukket jeg også med meg fire fine norgesglass som atter en gang er blitt staselige etter en runde i oppvaskkommen. Kjekt å ha!

Det beste av alt er likevel ikke hvor mye gammelt som ble nytt i dag, men hvor mye nytt som er blitt fint helt gratis!

(Jeg er ingen mester på flytende overganger.)

Jeg lagde nemlig en tegning på ei hylle jeg kunne tenke meg å henge opp på balkongen vår, og Håkon var ikke så vond å be. Etter mine mål snekret han sammen ei lekker hylle av materiale vi hadde igjen etter gulvleggingen, og jeg tok på meg jobben med å innrede den. Denne ble jeg utrolig fornøyd med!

I og med at begge de sjøgrønne lyktene og veggklokka ble kjøpt på markedet i dag, ble dette en skikkelig loppekasse! Klokka bør imidlertid få seg en ny motor, da tida bokstavelig talt fløy avgårde da vi satte batterier i den. Viserne gikk unna i rekordfart, før den etterhvert stoppet helt opp. Jeg synes likevel den var så fin at den fortjener et nytt liv ved hjelp av en urmaker.

Reinsdyrhodet er kjøpt på jobben for lenge siden, men jeg har aldri helt bestemt meg for hvor den skulle få henge. Nå var det ingen tvil! En annen ting som også er en selvskreven gjest på vår solfyllte balkong er selvsagt iskrem.

Jeg har lagt inn ønsker om ytterligere ei hylle, da vi stadig har mer materiale til overs. Oppbevaringplass får man aldri nok av, og spesielt ikke av den flotte, hjemmelagede sorten.

Ha ei flott uke!

6 kommentarer

Kaspara

10.apr.2011 kl.21:45

Heisan Tullefrans

Hi,hi.... må le! Du skal se Hvem Hva Hvor får en ny renessanse og blir Blogglandias nye hit!

Men som deg synes jeg de er gøyale og interessant å fordype meg i. Tenk så artig gave å finne årstallet en person er født i og gi det som en liten ekstragave. Vi burde handlet ti poser med disse bøkene minst!

Så flink snekker du har i hus! Stilige loppekasse og så likte jeg spesielt klokka godt. Jeg er så glad i litt slike store sort/hvitt klokker.

Glad ny uke til deg!

Klem fra Kaspara

Siv Annette

10.apr.2011 kl.21:50

Åh, jeg ønsker meg skikkelig disse HvemHvaHvor bøkene, håper det er loppemarked til helga her i Trondheim, da skal de raides :D Har store planer om å gjøre om litt av stua vår i sommer, selv om min kjære ikke er helt enig, synes jeg den trenger å forbedres en god del, hihi ;) Superstilig kasse, så gøy å tegne den selv og ha mannen som snekrer, aah, nå gleder jeg meg bare mer og mer til vi også blir heldige eiere av en leilighet etterhvert! :) Jeg vet ikke om jeg noen gang har spurt hvor du jobber? Og om jeg har, beklager jeg hukommelsen min! Håper du har en fortsatt fin søndagskveld! :)

Hjerterdam

10.apr.2011 kl.23:16

Så fint det ble! Kjempefine kontraster med fargene og resten av veggen! Jeg merker jeg får lyst til å loppe litt selv!

Ida Talette

12.apr.2011 kl.16:04

Woooow, så flinke både du og mannen din er! Det blei kjempe-, kjempefint!

Ida Talette

12.apr.2011 kl.20:57

Jeg måtte vende tilbake ytterligere en gang for å se på mesterverket ditt. Er ganske målløs,jeg. Begriper ikke hvor kreativiteten din kommer fra. Dere er så flinke!

17.apr.2011 kl.19:55

Det har blitt utrolig fint...og man kan virkelig gjøre noen "gullfunn" på loppemarkeder.

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

24, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv og kattene Else og Sigrid på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet på Lørenskog. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte.

Kategorier

Arkiv

hits