Vanntyven

Det er en tyv her i hjemmet. Den tyven sniker seg rundt, og angriper når du minst venter det. Vær varsom om du skal på toalettet eller har et ærend på soverommet - for når du kommer tilbake har tyven rappet vannet ditt!

Vann er tross alt mye bedre fra glass, kopp eller direkte fra krana. Vann fra skål på gulvet er det liksom ikke noe særlig swung over!

Vanntyven er som de fleste sikkert har skjønt, vår alles kjære Else. Else er litt spesiell, men jeg skjønner henne likevel godt.

På grunn av vanntyven har vi måttet slutte med å sette vannglass på nattbordet når vi legger oss. Ikke bare stjeler hun av vannet når hun tror vi sover. Hun putter også foten i vannet og rister den, slik at man plutselig får en skvett vann i fjeset. Det er ikke noe særlig med tanke på at man forsøker å sove, og vannspruten ofte har motsatt effekt.

Da snøen såvidt hadde ramlet ned på balkongen vår i vinter, var hun oftere ute og slikket på den enn sin egen vannskål. Vannkrana har også blitt så populær at hun mjauer og bærer seg bare noen vasker hendene. Det er jo hennes vann, må vite!

Det blir litt ekstra oppvask og noen ekstra runder med tørkepapir på bordet, men hvem kan vel si nei til dette fjeset? Vanntyven er og blir noe vi må regne med i hverdagen.

2 kommentarer

Ida Talette

08.apr.2011 kl.09:49

Haha, jeg må le, det er som å se Skippy! Så fort det står et glass på bordet er han der med labben. Først lukte, deretter fiske litt oppi der, før han slurper det i seg. De er veldig skjønne, disse kattene våre, men litt masete at en hele tiden må vokte glassene sine ;) Hvor gammel er pusen din?

Apropos studier, hva studerte du for noe? :)

Hjerterdam

08.apr.2011 kl.12:39

Hihihi! Rart med det der! Vann fra skåla på gulvet er virkelig ikke noe stas! :P

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

24, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv og kattene Else og Sigrid på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet på Lørenskog. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte.

Kategorier

Arkiv

hits