Det er ikke pent å leke med maten

Noget inspirert av Siv Annettes inspirerende matinnlegg tenkte jeg som så at jeg skulle pimpe opp pastaen i dag. I og med at Håkon jobber overtid, skulle jeg forsøke meg på noe enkelt og lekkert (og bloggbart) kun ved hjelp av litt piff og garnityr!

Pasta med pastasaus er jo tross alt ikke det mest spennende utgangspunktet for en god middag, men jeg åpnet likevel kjøleskapet med godt mot."Slett ikke verst!" tenkte jeg da jeg hadde lagt frem piffen og garnityren på benken, mens jeg bare ventet på at inspirasjonen skulle komme strømmende. Det tok heller ikke så fryktelig lang tid før den kom, og kniven gikk mer eller mindre av seg selv. Det er fantastisk når man ikke engang behøver å tenke over hva som skal bli resultatet av matlagingen, siden prosessen er så morsom!

Når sant skal sies endte jeg ikke opp med noe annet enn helt vanlig pasta med pastasaus, men det gjorde tross alt nytten sin! Jeg krever i grunn ikke stort mer på en ordinær tirsdag. Jeg overlater heller det fargesprakende kreative til noen av bloggerne jeg følger og liker, og trives godt med det!

5 kommentarer

Kaspara

29.mar.2011 kl.21:15

Heisan Tullefrans

Lekker garnityr, man spiser jo masse med øynene også.

Ja, korktavler kledd med tapet blir så fint! Det blir ikke så skjemmende merker etter nåler at det ikke er til å leve med.

Har en stor korktavle kledd med retrotapet over symaskinen og ting som er ferdig blir hengt opp på den etterhvert.

God kveld til deg og lykke til med korktavle-prosjekt!

Klem fra Kaspara

Hjerterdam

29.mar.2011 kl.21:47

Hahaha, tullefrans!! :D

VIB3K3

30.mar.2011 kl.20:06

Hahaha... Tullehøne eller kremt mener Tullefrans... Moro klumpen.....

Klem.

Siv Annette

31.mar.2011 kl.17:56

Hihi, jeg sitter her og humrer for meg selv ;) Du er så fin du, Frans!

Ida Talette

02.apr.2011 kl.11:07

Haha :) :) Du er artig :)

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

24, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv og kattene Else og Sigrid på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet på Lørenskog. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte.

Kategorier

Arkiv

hits