Små puslerier

Etter jobbhelg er det særdeles godt å slappe heeelt av på søndag. Da er det fint å kunne koble av med lavt tempo og små puslerier som ikke krever stort. Og er det noe jeg er flink til på fritiden, så er det nettopp dette! Vi startet bokstavelig talt dagen med å pusle sammen to små tredyr som ble gitt oss i gave av et vennepar. Takk for det!


Bæææ, I tells ya!

Jeg klarte også å spontanbake hamburgerbrød igjen, da sulten meldte seg. Hamburgere hadde vi i fryseren og jeg klarer meg lenge med ketchup og sylteagurker.


American Style burger uten å betale ei krone? Ja, takk!

Det var ganske fortreffelig å nyte denne solfyllte dagen innendørs uten et snev av dårlig samvittighet. Jeg har tross alt puslet litt med vårblomstene mine uansett!

Dessuten er det faktisk slik at uansett hvor mye jeg sløver, vil det alltid være minst to stykker her som er hakket slappere! Det føles godt.

Nå når mørket har senket seg, er alle stearinlys tent. Kvelden er fortsatt ung, og det er så mye vi skulle sett på og gjort! Dermed har Håkon, handyman, gjort det slik at vi kan se på og gjøre akkurat som vi vil! For min del betyr det å se på opptak på Get-boksen, og for Håkons del betyr det Fifa på PlayStation.

Lurt, eller hva? Vi unngår konflikter og begge får ladet batteriene på sin egen måte til stor fornøyelse for begge parter. Det skal tross alt ikke så mye til før søndagen er komplett. Egentlig skal det vel ikke noe mer til enn noen små puslerier..!

4 kommentarer

VIB3K3

27.mar.2011 kl.21:28

Så smarte dere er.... Vi hadde det sånn i en periode vi også ;o) Og vi har det egentlig sånn nå også,bare at jeg ligger med laptopen oppi nesa ;op

Vi hadde burgere igår,eller vi rettere sagt grilla burgere.. Kjempe godt var det.... Ja,han pelle er til å spises opp... han er så myk og go.... Jeg har veldig lyst til å beholde han sjøl,men tre katter?? hmmm.. vi får se....

Klem..

Siv Annette

27.mar.2011 kl.23:56

Haha, jeg elsker ordningen med fifa på lerret og senkveld på tv'en ;) Vi har en tv på stua og en på soverommet, så vi gjør det på den måten om vi ikke vil se på det samme ;) Jeg prøver å være flink til å bruke garnityr, men det er ikke før etter at jeg ble kjent med Dag at matopplevelsen har blitt en helt annen. Han er så utrolig flink med mat og smaker, så han har gjort det veldig gøy å lage mat. Men så er det jo det at man må ha krydderurter og sånt tilgjengelig hele tiden da, det er jo en annen sak ;) Håper du får ei fortreffelig fin uke! :)

Kaspara

28.mar.2011 kl.09:48

Heisan Tullefrans

De tredyrene var bare helt helt herlige!

Og burgerne så jo kjempegode ut! Her stråler sola, håper den gjør det hos deg også!

Kasparaklem

AM

29.mar.2011 kl.12:18

Åh, så fine sauer! Jeg digger sauer! Vi hadde mange hjemme på småbruket før, men nå er fjøset tomt... vi kan aldri bli så late som pusekattene, de er jo i sin egen liga! :-D

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

24, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv og kattene Else og Sigrid på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet på Lørenskog. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte.

Kategorier

Arkiv

hits