Det spirer og gror her vi bor

Å våkne opp til solgløtt mellom gardinene har blitt en behagelig vane den siste tiden. Lettere og tynnere klær er hyppigere brukt, og jeg er ikke like redd for å falle og brekke lårhalsen lenger. Om en snau uke skal Håkons onkel komme på helgebesøk for å legge verandagulv på balkongen vår. Da skal det bli et yrende liv der ute, og dekorasjonstankene mine går nesten i spinn allerede!

I mellomtiden nyter jeg et yrende liv inne i stua, selv om alle plantene må plasserers utenfor kattemunnenes rekkevidde.

På hyllene over sofaen tør ingen katter å hoppe opp. For det første er det temmelig høyt oppe, og for det andre har vi vakthund!

Friske blomster som nelliker og annet stas kan ikke bli plassert midt på et stuebord som hos andre, vanlige folk. De får dermed stå på venstre fronthøytaler, selv om jeg proklamerte høyt og tydelig at vi aldri skulle sette pynt på dem av noe slag. Må man så må man!

I vinduskarmen venter vi på våren. Denne kanten er nemlig såpass smal at ingen katter (som blir skjemt bort to ganger i uka med supermat), får plass på den. Dermed har vi turt å plassere både planter, levende lys og et fuglehus i utsikten. På samme måte som andre håper at tomatene deres vil spire, håper jeg på fast beboer i fuglehuset. Det er kanskje naivt å tro at vi kommer til å få småfugl i stua sånn helt ut av det blå, men jeg liker i alle fall å tenke på det. Kanskje fuglehuset får fast plass i en hage en gang?

Nyt helgen og våren! Enten du kan vandre ute i vårjakke, eller må nøye deg med vårtegn i stua.

3 kommentarer

Siv Annette

25.mar.2011 kl.11:22

Her går jeg for vårtegn i stua ;) I skrivende øyeblikk ser jeg på 20cm med nysnø utenfor vinduet, huff.. Jeg gleder meg over at dere kan gå i tynnere jakker og bruke solbriller, men jeg skal innrømme at jeg kommer til å glise litt om dere får stygt vær over helga, da håper jeg sola kommer hit for å smelte all snø og gjøre Trondheim vakker med grønt gress! :) Håper du får ei kjempefin helg, og at Else og Sigrid holder seg unna plantene og fuglehuset! Nå kan jeg endelig skryte litt, ikke av været men, haha, Chiquita rører ikke noe som står på bordet uansett hva det skulle være, om hun går i hylla går hun sikksakk rundt ting så hun ikke skal rive ned noe ;) Uansett, håper du får ei strålende helg i finværet.. ;P ;)

VIB3K3

25.mar.2011 kl.16:40

Å så koselig... Ser meg rundt her jeg ligger og daffer på sofaen... Hmmm.. Ikke en blomst å se i nærheten.. Men sola skinner inn da ;) Kom en sånn rask liten snø storm istad,men gikk veldig fort over... Nå er det helg,og jeg skal kose meg... Siste fri helg på en liten stund... gleder meg til påske for å si det sånn...

Go helg...

Klem...

mamsen

25.mar.2011 kl.20:54

Dere har det så hyggelig og fint.

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

24, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv og kattene Else og Sigrid på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet på Lørenskog. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte.

Kategorier

Arkiv

hits