Lysere, gulere tider

Det er ikke tipp topp tommel opp helt ennå, men jeg er betydelig bedre nå enn da jeg svimte inn på bussen mandag morgen. Hurra! Jeg vil gjerne takke en god samboer, senga mi og ikke minst fargen gul for dette. Fargen gul, ja.

Hva skulle jeg gjort uten den?

For den litt observante finnes det noe veldig godt blant alt det sunne og sterke. Boller med vaniljekrem er særdeles undervurdert når det kommer til å bli frisk, og jeg anbefaler alle som begynner å hoste så smått om å ta seg ei bolle!

Det var dagens formaning fra meg! I morgen venter det seinvakt med påfølgende lørdagsvakt. Jeg håper skrotten takler presset, og hvis det skulle butte imot får jeg sette meg i hjørnet med bolleposen. Kollegaene mine har sikkert forståelse for det. Her gleder vi oss til premiere på Torsdag kveld fra Nydalen, og beina er trygt plassert i sofaen. Jeg gleder meg forøvrig til å komme meg litt ut av sofaen snart, for det er pinadø ikke noe moro å være syk alt i alt.

Ha en fortsatt frisk og rask torsdag!

4 kommentarer

VIB3K3

10.mar.2011 kl.20:01

Supert at du er på bedringensvei.. Ikke noe moro å være syk.. Og Gult er Kult... Jeg er hjemme alene denne Torsdagskvelden,men det gjør ikke noe.. For jeg har Laaanhelg,og den er etterlengta... Så jeg koser med med alle 5 kattene...

Klem.

Siv Annette

11.mar.2011 kl.12:25

Godt å høre at du begynner å bli i bedre form! :) Og de bollene frista ikke noenting.. På det bildet til høyre ser jeg en hjertebolle baki der, ååh, der smelta hjertet mitt ;)

Fine bilder, bloggen din er så god, jeg er så glad i den! :)

11.mar.2011 kl.22:31

Litt påskestemning synes eg...og gult er absolutt flott!

mamsen

13.mar.2011 kl.11:38

Gult er kult...nam nam. Det er godt at du er frisk igjen.

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

24, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv og kattene Else og Sigrid på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet på Lørenskog. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte.

Kategorier

Arkiv

hits