Det lille under

Jeg hadde egentlig aldri trodd denne dagen skulle komme. Om den i såfall skulle komme og banke på uansett, skulle jeg bare delvis gjøre noe ut av det, og jeg skulle gjøre det med eleganse. I så fall.

Den gang ei! Er man syk så er man syk. Er man syk er det ikke alltid så lett å komme seg opp av senga for å knipse bilder av blå himmel, smeltende snø, skiturer og appelsinkos. Er man syk er det mye lettere å lete litt i arkivet på Macen, og finne bilder som tidligere ikke er vist.

Så, damer og herrer, i dag skal jeg blogge om...                                                        ...bordskånere.

Jeg har nemlig noen nye, fine bordskånere / gryteunderlag / kjeleunderlag / grytepåsettere / hambus / varmebrikker eventuelt grytebrikker å vise frem! (Definisjoner fritt hentet fra Wikipedia).


Nok en gang var det noe som gikk litt feil på jobben, og vi fikk inn en oransje variant fremfor grå. Jeg har slikt å gjøre, jeg har slikt å føre, så jeg fører da vel den, sa Frans!

Jeg vet ikke om det er jobben eller bloggen som er hovedsynderen, men jeg fikk altså hjetebank av et par bordskånere / gryteunderlag / kjeleunderlag / grytepåsettere / hambus / varmebrikker eventuelt grytebrikker.

Det er en mulighet for at hjertebanken jeg følte var et forvarsel til tredagers sykeleie, men det er ikke like sjarmerende og søtt. Ser dere at den kan brettes ut og inn avhengig av størrelsen på kjelen / gryten / den ildfaste formen?

Fargen passer godt til gratinert ost i grunn! Det er slett ikke dumt.

Så det var det! Et helt innlegg om bordskånere / gryteunderlag / kjeleunderlag / grytepåsettere / hambus / varmebrikker eventuelt grytebrikker.

...Jeg gleder meg til å bli frisk igjen, jeg.

3 kommentarer

Ida Talette

09.mar.2011 kl.12:32

Haha, jeg ler med deg :o) Da lærte jeg noe nytt i dag også, kjekt å berike ordforrådet på en onsdag ;) Fortsatt god bedring!

Ann Kristin

09.mar.2011 kl.17:08

Hei hei.

Utrolig kjedelig å være syk, håper du snart er på bedringensvei. Gryteunderlagene var kjempe tøffe, er i et litt oransjet, gult og rosa hjørne for tiden. Tror det er behovet for lysere vær, vår og sommer.

Kjempe gøy at du likte bloggen min.

God bedring.

Klem fra Ann Kristin

Hvite tulipaner

09.mar.2011 kl.21:29

Hehe, morro:) De var jo kjemekule da, så jeg kan forstå at du fikk hjertebank!

Håper du er frisk igjen snart!

Klem

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

24, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv og kattene Else og Sigrid på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet på Lørenskog. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte.

Kategorier

Arkiv

hits