Du må passe på å få i deg nok væske

Det sa mor! Heldigvis faller ikke eplet langt fra stammen, og her er jeg så heldig å kunne presentere det første resultatet av videokameraet vi fikk til jul.

 

Jeg er fortsatt døv, og jeg måtte legge meg ut på sofaen slik at samboeren fikk sove i fred fra bråket mitt i natt. Jaggu fulgte ikke kattene etter, og jeg våknet opp med katt både på hodet og beina i dag tidlig. Det er trivelig, det.

3 kommentarer

Siv Annette

08.mar.2011 kl.13:11

Åååh, sååå skjønn! Jeg blir supersjarmert av sånt, fine Else :)

Og tusen takk for så mange gode ord, du er fin du! :)

Ida Talette

08.mar.2011 kl.17:11

Hellandussen, så god da :o) Men du, si meg en sak, er det svær prosess å legge ut videosnutter? Våkna med en katt på låret i dag jeg også, og nå har jeg sovende katt ved min side. I mitt neste liv blir jeg gjerne Else eller Skippy :o)

VIB3K3

08.mar.2011 kl.17:56

Denna var jammen meg tystin.. Jeg våknet av at det var en katt som satt å klora på døra. Kl var 04.00 da syns han nok jeg hadde sovet lenge nok.. Kattene har fått senge forbud. Tjukken er med å å sover fram til Mats kommer å legger seg,da får han ligge på gangen på puta si ;)

Klem

Ps: Go`Bedring...

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

24, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv og kattene Else og Sigrid på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet på Lørenskog. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte.

Kategorier

Arkiv

hits