Midlertidig døv

I dag ble jeg sendt hjem fra jobben - før jeg i det hele tatt hadde begynt. I løpet av et døgn har hodet mitt fyllt seg opp med bomull og trompeter, og jeg er såpass tett er jeg nesten ikke hører noen ting. I tillegg til å ha sovet åtte timer i natt, nærmer det seg fire timers søvn på sofaen. Det artige er at kattene har sovet med meg hele tiden, og jeg begynner å forstå hvilket bedagelig liv de egentlig har! Slik det ser ut akkurat nå, må jeg belage meg på enda en dag i sykesenga, og jeg krysser fingeren for at hørselen skal komme tilbake snart.

Vi høres - forhåpentligvis!

4 kommentarer

AM

07.mar.2011 kl.21:21

Isjda, høres ikke bra ut (høhø) ;) God bedring til deg! Og ja, katter bruker veldig store av deler til døgnet på søvn. Skjønner dem godt, det er jo ikke det mest spennende livet de har heller (ihvertfall ikke våre innekatter).

Siv Annette

08.mar.2011 kl.13:10

Huffda, det hørtes ikke godt ut! Håper formen kommer seg betraktelig, i mellomtiden får du nyte et godt katteliv ;)

Ida Talette

08.mar.2011 kl.17:12

GOD BEDRING!! Grisekjipt å være syk... Synes så absolutt du bør unne deg noe annet enn havregrøt ;)

Katrines hjerterom

09.mar.2011 kl.22:35

Usj usj usj, jeg håper du føler deg bedre nå :) masse god bedring!

Ja, sant de skoene er fine? De ble mine i dag, så nå er det bare å vente på vår og bar asfelt (på ordenlig). Neitakk til slike dager som i dag, men snøslaps og store snøsøledammer!

Og selvfølgelig må du la deg inspirere av snora i vinduet, jeg er kjempe fornøyd selv :) og det er bare å skrifte ut bilder når du selv ønsker..

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

24, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv og kattene Else og Sigrid på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet på Lørenskog. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte.

Kategorier

Arkiv

hits