Skog ute, skog inne, skog i hjertet, skog i sinnet!

Jeg har tidligere ytret et ønske om en staselig bjørkebonsai i stua, selv om det er litt kaksete å bruke så mye penger på noe jeg mest sannsynlig tar kverken på i løpet av et par måneder. Det er nemlig noe med bjørkas tekstur og farge som fenger meg, og da jeg kom over et fantastisk bilde av den tyske fotografen Helmut Hirler var jeg ikke vond å be! Bildet heter National Forest, og ga meg hjertebank med det samme.

Bildet fikk plass over senga på soverommet vårt. Det er ingen overdrivelse å si at dette virkelig var prikken over i´en, og virkelig satte stemningen på plass. Det er ingen tvil om at alle fremtidige endringer skal gjøres med base i dette bildet!

Den svart/hvite og ganske grafiske stilen er jo helt suveren på soverommet, der jeg ikke er særlig begeistret for farger i like stor grad. Jeg har med hensikt unngått å knipse bilder av sokkene på gulvet og kattehårene på puta, men det får så være.

I og med at det er et lite helv** å henge opp ting på veggene her i leiligheten må man være temmelig sikker før man ber sin bedre halvdel hente slagboren. Man skulle tidvis tro at alle vegger er bygget opp av jern, og bare jern!

Før bildet kom opp på veggen, ble det også holdt en liten fotoseanse med pus som modell. Selv om begge kattene er innekatter, og har vært det hele livet, er det ingen som kler skogen like godt som frøken Sigrid!

Fantasien om en bjørkebonsai kan forsåvidt bli med drømmen, da Sigrid ikke bare ser fin ut foran naturen. Hun spiser den også. Ikke én plante er trygg når enkelte rovdyr føler behov for å få opp en hårball.

Ha en fortsatt flott fastelavn! I svart/hvitt eller fine farger.

4 kommentarer

Hvite tulipaner

06.mar.2011 kl.17:03

Kult bilde, må innrømme at jeg fikk hjertebank selv da jeg så det nå:)

Takk forresten for Taco-calzone-inspirasjon, lagde det i går og det smakte herlig!

Fortsatt fin fastelavn til deg!

Klem

Siv Annette

06.mar.2011 kl.22:31

Jeg er nok ikke like stor fan av bjørk som det du er, men det var supertøft! :) Bildene av Sigrid og skogen så virkelig ekte ut, en liten skogprinsesse! :D

Ida Talette

08.mar.2011 kl.17:24

Sitter og blar i Bohusavisa og til å tenke på Bjørkefrans. De bildeserien Bjørk på tilbud til 99kr nå. Måtte bare si det, i tilfelle du ikke har sett det og det faller i smak :o)

mamsen

13.mar.2011 kl.11:36

Kjempefint bilde. Det gir ro..Ellers var det jo en utrolig flott fotoseanse av frk. Sigrid. Hun er fotogen den damen.

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

24, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv og kattene Else og Sigrid på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet på Lørenskog. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte.

Kategorier

Arkiv

hits