Forandring fryder og forbedrer

Da jeg kom hjem fra jobb en dag tidligere denne uka, hadde Håkon rast avgårde til Møbelringen etter jobb. Han hadde kjøpt og betalt for drømmebordet, og han hadde til og med montert det før jeg vridde om nøkkelen! Effektivitet og driftighet er dyder man bør satse på, spør du meg. Og gjett om det ble fint!

Enkelt, hvitt, plassbesparende og med mulighet for utvidelse. Akkurat det som trengs i vår lille stue. Det kostet heller ikke skjorta - noe som tross alt også er av stor betydning.

At vi har fått nytt spisebord er jo heller ikke det største som har skjedd i vårt lune hi. For å sammenligne; Her er sofaen vår for ei ukes tid siden:

Og *trommevirvel* her er sofaen vår nå!

Vi har altså tatt det drastiske skrittet fra Svanby Beige til Svanby Grå! Det er nemlig ingen overdrivelse at lyse sofaer vil bli møkkete relativt fort. Likevel er det jo såpass lekkert at vi vil kle Ektorpen i beige til spesielle anledninger. Når trekket er blitt vasket igjen, vel å merke.

Denne helgen er jeg alene med kattene, da Håkon har tatt seg en velfortjent hyttetur med snowboard og videokamera. Jeg har tross alt jobbet frem til nå uansett, så tapet er ikke så stort. Jeg sliter jo imidlertid med et dilemma i kveld, da jeg rives mellom sofaens lune kosekrok og spisebordets innbydende og uskyldsrene ytre.  Etter litt om og men, og med god hjelp fra Else, blir valget likevel enkelt. Sofa it is!Fortsatt god helg!

5 kommentarer

VIB3K3

26.feb.2011 kl.22:55

Gratulerer med nytt bord,og sofan kledde grått :)

Klem..

Siv Annette

26.feb.2011 kl.23:46

Veldig lekkert og enkelt bord :) Vi har et lignende ett med klaffer på begge sider som vi har arva fra mormor :) Det er så fint og plassbesparende med slike klaffer! Jeg liker Elses tankegang, og håper dere har kost dere masse i sofaen i kveld :) Og så utrolig god du er, tusen takk for haugen med hjerter <3

Ida Talette

28.feb.2011 kl.22:03

Den dagen min bedre halvdel freser avgårde, kjøper bord og tryller det sammen u t e n gnag og gnål fra meg, da skal det offisielt settes krøss i taket ;) Hihi, neida. Innmari fint bord og sofaen fikk jo et skikkelig ansiktsløft :) Nydelig pusekatt har du og :)

Phjortis.com

01.mar.2011 kl.12:50

Så utrolig fint dere har fått det! :) Og pusekost!

Katrine

03.mar.2011 kl.16:58

Aiaiai, så fin det ble, både det ene og det andre :)

Genialt at man kan skifte trekk på den sofaen, tror sannelig jeg skal investere i en farge til så jeg kan variere litt.. Det blir jo en helt ny sofa! Takk for inspirasjon :)

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

24, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv og kattene Else og Sigrid på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet på Lørenskog. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte.

Kategorier

Arkiv

hits