Kaffe i farger

Ting som rommer mye er alltid fint, og det gjelder koppene mine også. Derfor har noen nye, store, gode, fargeglade, fristende og romslige kopper funnet veien inn i kjøkkenskapet.

I dag har jeg sovet ut etter en ganske tøff dag i går. Det er aldri noe moro å motta grusomme nyheter, og i går var en slik dag. En fantastisk familievenn har gått bort, og hodet mitt er i grunn et salig kaos. Jeg skulle så gjerne invitert ham hit på besøk, slik at han kunne sett vår nye leilighet, og samtidig få noe godt å drikke. Det hadde vært kjempetrivelig!

Det kan kanskje virke som en rar blanding av tekst og bilder i dette innlegget, og det er det nok også. Likevel liker jeg å kunne ha litt orden i kaoset i blant. På en måte så hjelper det litt å kunne gjøre det slik av og til.

Man bør invitere hverandre på kaffe mye oftere. Eller te, dersom det er det man foretrekker. Eller kanskje en brus, eller øl for den saks skyld. Det viktigste er ikke hva man har i koppen, men hvem man deler den med. Jeg ser i alle fall frem til å kunne samles for å minne kjære Tore med latter og tårer og noe godt i koppen på søndag. Det blir nok fint.

 

2 kommentarer

VIB3K3

24.feb.2011 kl.20:11

Kondolere så masse.. Er helt enig med deg...

Klem.

mamsen

26.feb.2011 kl.18:37

Du skriver så fint Maren. Vi er så enig med deg... og så sees vi på sødag:-)

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

24, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv og kattene Else og Sigrid på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet på Lørenskog. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte.

Kategorier

Arkiv

hits