Et sted å sette stumpen

Etter veldig mye om og menn klarte vi å treffe et valg. Mye googling og mange diskusjoner om hvorvidt denne stolen er en skikkelig kantinestol eller ikke (det var jeg som mente ikke), kom vi frem til noe vi begge kunne leve særdeles godt med. Løsningen lå nærmere enn først antatt, og vi endte opp med å kjøpe stoler fra jobben min. At prisen også ble særdeles flott var bare med på å forsterke følelsen av et godt kjøp. Så her er de! Våre fine, nye spisestuestoler.

Rygg i valnøtt utførelse med understell i krom og seter i sort bycast. Det er rett og slett milevis unna hva jeg trodde vi kom til å ende opp med, men jeg er strålende fornøyd! 70-tallet har sklidd nærmest ubemerket inn i stua vår, og jeg tror de store, gule discoputene jeg kjøpte har mye med det å gjøre.

Gode å sitte i er de også! Dessuten er det ganske praktisk med stoler som kan tørkes av med en fuktig klut når man huser to katter som ikke tar fem øre for å legge fra seg hår over alt. Stofftrukkede stolseter ble liksom ikke det helt store her hjemme.

På onsdag får vi forhåpentligvis supplert med et nytt bord i samme slengen! Håkon har lenge forbannet og hyttet med neven mot vårt nåværende spisebord (for anledningen skjult med duk for ikke å føle seg mindreverdig i de nye stolers nærvær). Det har vært gjennom mye, og bærer preg av det. Dessuten tror jeg ikke det har lenge igjen å leve i og med at det knirker faretruende når det må flyttes på. Vi plukket oss ut en enkel liten sak fra Møbelringen, som både er plassbesparende og billig, og som ikke vil kjempe om oppmerksomheten i like stor grad som det nåværende.

Vi har jo tross alt er ganske liten stue, og må tenke praktisk når slike avgjørelser skal sluttes. Jeg tror det kommer til å bli riktig så fint! Dessuten har jeg lovet bort både én og to middagsinvitasjoner i det siste, og da vil det ikke lenger være behov for duk. Herlig!

6 kommentarer

Phjortis

20.feb.2011 kl.21:10

Stolene er jo dødskule! Ikke kantine i det hele tatt! Ønsker meg også nytt....!

VIB3K3

20.feb.2011 kl.21:58

Gratulerer med nye stoler... De var døds-stilige...

Klem.

annikken

22.feb.2011 kl.09:44

Nice!! De var veldig, veldig fine!! Tidløse og enkle, passer til mye. Gratulerer med bra kjøp:)

Du, hvor er det du jobber egentlig? Mye fint derfra altså!

mamsen

22.feb.2011 kl.22:19

De stolene var utrolig fine..gleder oss til å prøvesitte de:-)

Marthe

23.feb.2011 kl.23:19

Tullefrans, jeg SAVNER deg!! Heldigvis blogger du, og det gjør meg lykkelig. Selv om jeg er verdens kjipeste på både besøk og kommentarer. Vet ikke om du vet at jeg er gravid igjen (ny jente i april), men dette svangerskapet har spist meg opp med kvalme og bekkenløsning, så jeg får skylde litt på det, hehe;) Men, eh.... kan jeg få komme å prøvesitte de dødskule stolene eller? Det var egentlig det jeg lurte på;) Jeg vil klemme deg!

Tullefrans

24.feb.2011 kl.14:30

Åh, Teigen! Gratulerer! Kom når du makter! Det er nemlig ikke lenge igjen til april :D

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

24, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv og kattene Else og Sigrid på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet på Lørenskog. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte.

Kategorier

Arkiv

hits