Asiatiske vibber en fredag i februar

Da jeg sluttet på jobb halv fire på fredag, var det ingen bønn. Det bar rett hjem der støvkost, vaskebøtte, kattedo og oppvask ventet spent. Uten tall å komme med vil jeg påstå at slik powervasking er en like god treningsform som enhver saltime. Dessuten blir ikke gulvene dine rene av spinning!

I halv åtte-tiden kom besøket med medbragte sjokoladetrøfler, noe som alltid faller i smak her i gården. Til gjengjeld ble de servert en treretters med asiatisk inspirasjon. Vi snakker faktisk hjemmelaget sushi til forrett, noe som tar lang nok tid i seg selv.

Videre sto både kyllingwok med hvitløk og chili, samt nydelig Ben and Jerry´s med bær på menyen. Det var rett og slett såpass godt at kameraet fikk ligge i ro under måltidet. Jeg knipset imidlertid et bilde av dessert nummer to, da Håkon kom inn med et brett med kopper fyllt opp til randen. Mmmmm, kaffe og baileys... Det burde egentlig være obligatorisk etter ethvert godt måltid.

Jeg elsker slike middagsbesøk! Det er virkelig moro å kunne varte opp mennesker man er glade i. Vi blir tross alt vartet opp såpass ofte selv at det er moro å kunne stå for selskapelighetene. Dessuten har vi skaffet oss  nye spisestuestoler! De er lekre, retro og moderne på samme tid, og jeg er fornøyd til tusen. Disse vil bli presentert i et eget innlegg om ikke lenge. Jeg har tross alt redigert bildene ferdig allerede. Kanskje vi snakker to innlegg på én dag? Det hadde vært noe! Nå må jeg uansett løpe. Håkon har laget frokost til oss, og jeg er sulten etter å ha skrevet om fredagens middag. Guri, jeg er glad i kokken min!

3 kommentarer

Kine

20.feb.2011 kl.11:05

Søt blogg <3

Blir glad for komentar tilbake <3

VIB3K3

20.feb.2011 kl.11:10

Så koselig... Det er moro å stelle i stand middagselskaper. Med Go` mat,drikke,lys og andre div ting...

Go`søndag...

Klem.

Phjortis

20.feb.2011 kl.13:08

Privat kokk....heldiggris! :)

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

24, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv og kattene Else og Sigrid på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet på Lørenskog. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte.

Kategorier

Arkiv

hits