I wanna do bad things with you

Eventuelt: You know I´m bad, I´m bad, you know it.

Eventuelt: You and me could have a bad romance.

Eventuelt: It´s been a bad day, please don´t take a picture.

Eventuelt: Bad boys, bad boys, what you gonna do?

 

Get it? Ikke?

Lånet vårt (som jeg ikke har fortalt om, i frykt for å jinxe det hele) er blitt innvilget, og vi skal pusse opp badet vårt! Det gikk faktisk såpass fort at pengene allerede er på konto, og baderomsbutikker er blitt hyppig visittert både på nett og fysisk. Inspirasjonen man finner er jo slående. Hvor i alle dager skal man begynne? Det eneste vi også er blitt enige om til nå, er at vi ønsker et stort dusjhode lik nederst til venstre på bildet. Dette er faktisk det første oppussingsprosjektet som innebærer store kontraster hva angår meninger. Vi er ikke engang enige om hvorvidt vi skal ha badekar eller dusj!

Noe sier meg at dette kan bli en lang prosess..! Jeg håper imidlertid at det ikke trekker ut i det lengste, i og med at badet vårt er et trist syn slik det står. Har jeg nevnt at vi har separert toalett og baderom? Det skal det bli en slutt på! Når arbeiderene ankommer skal jeg stå messende i bakgrunnen og synge tear down the wall gjennom sammenbitte tenner. Det skal bli en fryd!

Det er en bitteliten sjanse for at det kan bli mye badeblogging fremover, men jeg lover å ikke legge ut håndklebilder av meg selv med det første! Med mindre det er spesielt ønsket, selvsagt.

Jeg er jo tross alt b-b-b-b-b-b-BAD to the bone!

5 kommentarer

mamsen

10.feb.2011 kl.11:22

Lykke til...Dette blir spennende:)

Siv Annette

10.feb.2011 kl.14:08

Gratulerer så mye med innvilget lån!! Jeg gleder meg veldig til å følge med i oppussinga! Så spennende!! :) Elsker introen på innlegget forresten ;) Jeg regner med nib.blogspot.com har en hel rekke inspirasjonsbilder, om du ikke allerede har vært der å sett ;)

Phjortis

10.feb.2011 kl.20:28

Blir sikkert deilig med nytt bad! Kan ikke skjønne noe annet. Gratulerer med lån og lykke til med oppussing! :D

VIB3K3

13.feb.2011 kl.19:46

Jojo.. Håndkle bilde av deg sjøl må du jo bare legge ut :p Hehe... Meeen Gratulerer med lån og lykketil med oppussing... Vi skulle å ha pussa påå badet våres.. Hold dere til dusj og shit i badekaret... Vi har det på badet oppe,ja vi har to bad... Oppe og nede... Det oppe bruker jeg som tørkerom for klærne og det nede er hoved bade.. lite og drit stygt... fysj..

Men lykketil til dere... Gleder meg til å se..

Klem.

annikken

14.feb.2011 kl.12:38

Hahaha, herlig tekst!!! Kjør på med håndklebilde;)

Gleder meg til å høre om tanker og løsninger jeg. Det finnes så mye fint! Håper dere blir sånn omtrent enige tilslutt;)

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

24, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv og kattene Else og Sigrid på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet på Lørenskog. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte.

Kategorier

Arkiv

hits