Round round, baby!

I dag svinger det her hjemme! Jeg har min sedvanlige fritorsdag siden jeg jobber denne helgen. Det er alltid like deilig, og (nesten) alltid like produktivt. Jeg har tross alt produsert et rent og ryddig hjem i formidagstimene, noe som ikke er til å kimse av! Her snakker vi støvsuging av sofaen og hårfjerning i kattekurven. Slitne planter har tatt veien ut, og støvkosten har fått kjørt seg. Selv om sola skinner og avslører faktumet at vi hoppet over vindusvaskingen før jul, klarer jeg å nyte omgivelsene maks. Det er jo også noen nye innkjøp som fortjener en ryddig ramme.

Håkon har gått til innkjøp av et kaffestativ som får stå og vise seg frem på kjøkkenbenken. Baileysen er blitt oppdaget på ny, da vi fant ut at det i grunn var supert med en liten skvett i koppen etter middag i blant. Man trenger tross alt noe å varme seg på i januar!

Når vi først er inne på de glade fargene gul og oransje, gjorde jeg et aldri så lite kupp på jobben forleden dag. En møbelprodusent mekket nemlig sammen et utvalg puter av restestoffer kun til oss. Billig var det også! Selv om Håkon mener disse putene er noget store og dominerende, mener jeg de kun tar den plassen de fortjener.

Jeg kjenner discofølelsen med en gang jeg slenger meg ned i Ektorpen (som forøvrig trenger en vask, men det tar jeg siden). Det er nemlig merkelig hvordan det er med favoritter, og hvor fort vinden skifter. Fra lyseblått og lilla har jeg i løpet av ei uke beveget meg mer i retning av brunt, gult og oransje. Forandring fryder som kjent.

Så her sitter jeg altså nå. Med herlig mønster og store planer. Det er ennå tidlig på dagen, og fortsatt noen timer igjen der jeg og mine nye puter kan nyte fridagen og jente-TV.

Senere i dag er det mye som står på timeplanen. Helgeshoppingen skal unnagjøres, soverommet skal ommøbleres og badet skal vaskes. Hu hei, hvor det går! Dessuten skal ting henges opp på veggen. Vi snakker et bilde på halvannen meter, ei hylle og en liten herlighet uten noen spesiell funksjon. Den jobben har Håkon meldt seg mer eller mindre frivillig til. Det gjør i grunn alt mye enklere!

Men det er senere i dag. Nå skal jeg gjøre absolutt ingenting! I alle fall etter at jeg har tømt oppvaskmaskinen og sortert regninger.

Ha en flott ukeinnspurt!

4 kommentarer

VIB3K3

27.jan.2011 kl.16:08

Så fine puter.. Enig med deg de fortjener den plassen de tar... Ja ikke sant Taustigen og englevingene gjorde seg bra... Som jeg sier til matsen,jeg veit jo hva jeg driver med ;) Japp depp,hjemmelagde hammburgerbrød skal jeg få laget,men først er det Taco Torsdag med hjemmelagd Taco krydder,imorgen er det en dag jeg helst ville ha klart meg uten. Snakk om en begravelse av en person som betyr veldig mye for meg og som jeg ikke veit helt om jeg klarer meg uten. Liker ikke kreften for å si det sånn.. Lørdag er det Indisk på Mister India sammen med Mamma og Jon. Mamma klarte å spørre om jeg hadde forhåndsbetilt maten.. Er det mulig liksom.. Hehehe...Og sist men ikke minst søndag da skal jeg prøve med på appelsinfylt kalkun,det blir spennende.. Men det høres himmelsk godt ut :)

Go arbeidshelg til deg og kos deg masse...

Klem...

Ps: Jeg har gjort det samme som deg idag.. Støvtørking,støvsuging av sofaen,resulterte i en meget sur katt som ikke får lov til å ligge på sofa kanten lenger... Er jo så mye hår på kattene ;op

Phjortis

27.jan.2011 kl.21:55

Bailey's og jente-TV høres bra ut! Du er så driftig du! :)

mamsen

30.jan.2011 kl.14:17

De putene var kjempefine..fikk sånn "flacback" til -70 talls stilen..

Siv Annette

05.feb.2011 kl.23:21

Så utrolig fin pute! Den var kjempekul!! Fikk lyst til å danse til nightfever nå ;) Jeg blir alltid så inspirert av bildene dine, og jeg er så glad i bloggen din! Håper det går bra med deg! :)

Og noe kjærestekos blir det dessverre ikke i kveld da jeg er hjemme hos mamma og pappa, mens kjæresten sitter i Trondheim :/ Men feiringa får bli til uka ;) Tusen takk for gratulasjonen og kos dere! :)

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

24, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv og kattene Else og Sigrid på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet på Lørenskog. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte.

Kategorier

Arkiv

hits